reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

osobiście kosze bardzo mi się podobają, ale ze względu na grubość portfela i ilość zer na koncie nawet o nich nie myślę. za to zastanawiam się nad torbą. mam co prawda przy wózku, ale bez przewijaka. może jeszcze się skuszę i kupię jakąś.

reklama
Kachasku masz racje... mi tez sie nie przelewa ;-)
ale pomarzyc zawsze mozna ;-)

taki kosz fajna sprawa nawet, jedziesz gdzies w odwiedziny czy cos, bierzesz ze soba wsadzasz maluszka i spi...- to jest idealny scenariusz - gorzej jak mu sie kosz nie spodoba:-D:-D:-D

Torba śliczna! Ja mam przy wózku - taką dość zwykłą z dużym przewijakiem.
Natomiast użyteczność kosza wydaje mi się za mała w stosunku do ceny ;-) Bo maluszek szybko wyrośnie, a w tym najwcześniejszym okresie i tak za wielu wizyt nie złoży. No a brać ze sobą i wózek i fotelik do auta i jeszcze kosz?
Pozostaje mi oglądanie - bo też mi się podobają :-)

właśnie kupiłam na allegro nianię elektroniczną:-D Wygląda ładnie (a ze zdjęciem naszej niuni na pewno bedzie jeszcze ładniejsza:-) ), a wydaje mi się, że i cena jak na nową nie wysoka (57 zł+ 6,50 przesyłka). jak myślicie?

:-) świetny pomysł to miał producent robiąc ramkę za zdjęcia w niani :tak:mam tylko nadzieję, że się sprawdzi nie tylko jako ozdoba (bo jak na samą ramkę, to trochę droga by ta ramka była) :szok:;-)

Anni
napisz coś więcej o tej torbie. Jest superowa!!!

Czy ona ma przewijak w sobie? Da się ją zamontować na wózku? Mieści się w niej coś więcej oprócz pieluchy? Gdzie są dostępne? Z czego są wykonane? Ile takie cudo kosztuje?

reklama
A mój M wymiękł, bo w tygodniu byłam u koleżanki grudniówki i przywiozłam 4 torby ubranek i jego koncepcja z pomieszczeniem rzeczy dzidzi na dwóch półkach upadła :-D i pojechaliśmy po komodę :tak:
Przy okzaji kupiłam parę drobiazgów typu gruszka, smoczek, kosmetyki itp.
No i kupiłam piękny kocyk (w każdym razie mi się podoba) mój M wybrał :tak: i od razu wklejam zdjęcie :-)

Do góry