reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
no ja tez troche nagromadzilam, a jeszcze z PL cos podesla-po mojej siostrzenicy. Siostra mowi, ze prawie wcale nie sa zniszczone bo nie wszystko zdazyla zalozyc...to tak apropos zbyt duzej ilosci ubranek
Ale sama duzo kupila, a potem dwie kuzynki dorzucily co mialy, wiec wyszla z tego fura ciuszkow i teraz trafi do mnie
. Mimo to ja uwielbiam ogladac i kupowac te slodkie male ciuszki i ciagle cos mi przybywa
:-) Monia pytalas o buciki-ja mam tylko jedna pare ale dokupie jeszcze o ile siostra mi nie przysle. Mysle ze na poczatek dzidzia moze byc w samych skarpetkach, bedzie jej wygodniej. Choc na ulicy widze czesto dzieciaczki bez butow i skarpetek, takze Amerykanie lubia na bosaka juz od malego
Ja jednak obawiam sie wszelkich chorob, przeziebienia wiec raczej bede zakladac skarpetki, a czasem tez buciki.
Ale sama duzo kupila, a potem dwie kuzynki dorzucily co mialy, wiec wyszla z tego fura ciuszkow i teraz trafi do mnie
. Mimo to ja uwielbiam ogladac i kupowac te slodkie male ciuszki i ciagle cos mi przybywa
:-) Monia pytalas o buciki-ja mam tylko jedna pare ale dokupie jeszcze o ile siostra mi nie przysle. Mysle ze na poczatek dzidzia moze byc w samych skarpetkach, bedzie jej wygodniej. Choc na ulicy widze czesto dzieciaczki bez butow i skarpetek, takze Amerykanie lubia na bosaka juz od malego
Ja jednak obawiam sie wszelkich chorob, przeziebienia wiec raczej bede zakladac skarpetki, a czasem tez buciki.kochasek ja tez! A w ogole dzis mam taki dzien ze wydaje mi sie ze mam wszystkiego za malo. Nie wiem czy wy tez tak macie... czasem jestem spokojna i sadze ze mam wszystko co najwazniejsze a czasem jak siedze w pracy i tak sobie mysle to wydaje mi sie ze albo mam ubranko co do niczego nie pasuje, albo czegos mi brak itd.
reklama
Izka ja tez czekam na paczki z Pl
Ja mam juz pare bucikow ale takich miekkich oczywiscie, z tym ze rozne rozmiary. Mam jedna pare takich na noworodka potemdwie pary na 0-3 i jedna pare 3-6. Tak, tak amerykanie uwielbiaja chodzic na boso, a jak ja to widze ze dzieciak zasmarkany w supermarkecie na boso biega, brudny jak nie wiem co to mnie zaraz trafia
!!! Ja tez bede zakladac buciczki bo mnie sie takie podobaja a skarpetusie swoja droga:-)
Ja mam juz pare bucikow ale takich miekkich oczywiscie, z tym ze rozne rozmiary. Mam jedna pare takich na noworodka potemdwie pary na 0-3 i jedna pare 3-6. Tak, tak amerykanie uwielbiaja chodzic na boso, a jak ja to widze ze dzieciak zasmarkany w supermarkecie na boso biega, brudny jak nie wiem co to mnie zaraz trafia
!!! Ja tez bede zakladac buciczki bo mnie sie takie podobaja a skarpetusie swoja droga:-)
Podziel się:
chociaż wszystko zależy od tego, jak szybko dziecko będzie rosło;-)