reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
dzięki Esia:tak: jasne, że możesz, w sumie 335 zł (komoda, ta którą jeszcze bym chciała kosztuje 260) to są meble Bodzio -system Grześ (na stronie internetowej widać więcej mebelków+ceny)

Kachasek
mebelki super!

Esia
no wiesz, jak zamawiałam to wydawał mi się całkiem zwykły, ale teraz to już sama nie wiem. Zaczynam faktycznie się zastanawiać czy aby nie pochodzi z kosmosu:baffled: Kokosowy, w białej powłóczce. Był taki na stanie w tej hurtowni ale jak przyjechalam odebrać pościel to już ktoś zdążył go kupić. Myślałam że moje zamówienie to zwykłe uzupełnienie stanu magazynowego. A to okazuje się zadanie wręcz nie do zrealizowania :szok: :-D

Jak ja Wam zazdroszczę tych wszystkich zakupów mebelkowych.:-( Ja na razie się zastanawiam gdzie łóżeczko wstawić, a co tu mówić o meblach jakichkolwiek? Zresztą nawet jak zamienimy mieszkanie, to dziewczynki za jakieś dwa lata będą razem w jednym pokoju, i trzeba będzie myśleć tak, aby dla obydwu dopasować meble.
A co do innych zakupów, to ja się wreszcie zamierzam wybrać na jakieś pakupki w przyszłym tygodniu (będzie pensyjka, no i czas już pili). Nie byłam dotąd bo ciągle czekam na dostawę ciuszków od kilku znajomych, ale się opóźniają i muszę sobie skombinować choć coś na początek do szpitala, bo jakby co to jestem goła i wesoła. Szczerze mówiąc jak oglądam Wasze zakupy to mnie już palce swędzą żeby iść, ale się trzymam w cuglach, bo nie mogę na razie wydać tyle kasy. Ale jak tylko będę mogła to frunę na łowy. IIIIjuuchuuuuu!

Kachasek śliczne meble, aż ci zazdroszczę. Jakbym miała osobny pokój dla maleństwa to też bym sobie takie sprawiła, a tak skończyło się na komodzie.
Jak znajdę chwilkę, to wkleję zdjęcie z zawartością ;-)

reklama
Do góry