reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

ko mi ja mam dokladnie taka sama sytuacje - ani wte ani wewte bo jak czlowiek ma sobie zycie uporzadkowywc jak wie ze to tylko na chwile...no i po co niepotrzebnie kase wydawac???
nie martw sie - poprostu w zyciu czasem tak jest - stan przejsciowy - tylko tyle :tak:;-);-)

reklama
Efilo przecudne te mebelki (Drewex?):-)
A pościelka.........mmmmm....marzenie :-) :-) :-) :-)

Jak tylko złożymy nasze łóżeczko też zaraz wklejam (juz od dłuższego czasu z powodu remontu naszego mieszkanka stoi na strychu w kartonie, a ja się nie mogę juz doczekać kiedy stanie w sypialni:tak: )

Cieszę się dziewczynki że Wam się podoba.

Wiem że to takie troche słodkie, ale stwierdziliśmy że tak bardzo chcieliśmy dziewczynkę że nie ma co jej urządzać pokoiku w spartańskim stylu tylko po to żeby pasował do reszty mieszkania. W końcu to maleńka niunia :tak:

Dla zainteresowanych: mebelki Drewex Laura biały transparentny pościel Gluck Butterfly Lux RW (RW czyli różowa :-D bo jest też niebieska wersja).

A w ogóle to Wam powiem że jakość pościeli odlotowa.

Aaaa... i mebelki mają normalnie taką aplikacje 'trzy misie' - nam się to od początku nie podobało więc jak tylko mebelki przyszły to to oddłubaliśmy :laugh2:

Efilo mebelki sliczne a posciel....normalnie cuuuudooo,az mnie zazdrosc mnie zzera i zaluje teraz ze dla mojej niuni to wybralam takie nautralne kolorki...naprawde SUPER SIE TO PREZENTUJE!

Efilo ale cudo!:-D
kolor pościeli jak dla mnie idealny poniewaz nie moge się zdecydować czy kupić żółtą czy różową a tu miałabym 2 w 1:tak: . I ten przybornik ekstra, a mogę zapytać o cenę tej pościeli? Mebelki też fajniutkie, szkoda że ja nie mam miejsca na komodę:-( .

Efilo a ta posciel to z wypelnieniem czy bez kupilas?Ja na necie znalazlam bez wypelnienia 3 elementy 189 zl! Nawet droga ta posciel...ale chyba warta ceny,bo sliczna!

Pościel cholernie droga. Przewijak też. Cen poszczególnych elementów nie pamiętam, zresztą dostałam upust dodatkowo. Można znaleźć w sieci - nie pamiętam niestety gdzie :-( Może wyszukam adresik.

Kupiłam wypełnienie oddzielnie ale też z Glucka bo chciałam silikonowe. (Dlaczego to mnie nie pytajcie - nie mam bladego pojęcia. Gdzieś słyszałam że jest antyalergiczne a poza tym jest super w dotyku). Ponadto miałam gwarancje że będzie pasować do poszewki :-) Zresztą miałam do wyboru opcje a. na lato b. na zimę c. silikon. A ja chcę całoroczną :-D

reklama
Do góry