Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Iza ja mam polskie "1" i to jest 2-5 kg. Także mozliwe, ze u was tez jest jeszcze jakiś mniejszy rozmiar 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja kupilam najmniejsze czyli-na 4-6kgno chyba ze slepawa jestem i byly mniejsze ale z tego co na opakowaniu widze to to jest tzw. 1-czyli pierwszy, najmniejszy rozmiar. Wiec Patrycja jak 2,5 kg byly za duze, to moja niunia chyba sie upaopi w tych na 4-6kg
Jak ja kocham te roznice miedzy PL i US, czlowiek sie gubi przy kazdej duperelce
:sick:
Patrycja a ile Noemi ważyła jak się urodziła? I chyba w tym rozmiarze wystarczy kupić 1 paczkę?
. Ja kupilam jak narazie jedna wielka pake Pampers NB (czyli najmniejsze) i wydaje mi sie ze tych malych to starczy i teraz jak juz bede kupowac to kupie 1. A no i Huggies tez sa Nb a potem 1, 2 itd.Patrycja-nigdy nic nie wiadomo, niezbyt dawno w telexpresie mowili, ze babka urodzila 7-kg kolosa :-)zadne dziecko napewno nie urodzi sie o wadze 5kg...;-):-)
...musze gdzies indziej sie wybrac, w sumie to jeszcze troche czasu zostalo :-) 

. Wiesz co, jak kupujesz Pampersy to napewno kupuj te zolte Swaddlers. Jest ich o pare sztuk mniej w paczce i sa troszke drozsze ale roznica wielka od tych zwyklych zielonych. Duzo miekciejsze i w ogole. A w ogole to kupie chyba tez paczke mala tych Huggies Newborny bo maja to wyciecie na pepowinke jak maluszkowi jeszcze nie odpadnie wiec nie trzeba zawijac a i sie nie obetrze. Podobno tez bardzo dobre...