reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szafa malucha

chciałam wam się pochwalić, że właśnie upolowałam na allegro pojemnik na zużyte pieluszki -sangenic za 40 zł:tak: i to bez kosztów przesyłki, bo w wałbrzychu:tak: 100 bym nie dała:no: ale 40...:-) mąż mnie chyba zabije:szok: tym bardziej, że jutro ma po niego jechać przed pracą, a jeszcze nic nie wie

reklama
Kachasek-super, kupuj!
A ja siedze, patrze na te szmatki i tak mi wesolo, ze zaraz je zaczne prac i ukladac, mialam z prankiem poczekac przynajmniej do polowy maja, ale mnie kusza nieziemsko :-)

ja juz pranie mam na maxa:tak: tylko juz wieszać nie mam gdzie:baffled: mogę na strychu, tylko tam jakoś dziwnie chyba komin jest popękany i potem mi wszystko wędzonym śmierdzi:eek:

ojoj Kotek, przeraziłaś mnie:szok: ja narazie 3 (łącznie z pieluchami i pościelą) i może jeszcze max 2 (bo są różne kolorki)

U mnie to trwało cały zeszły tydzień, a i tak większe lumpki takie na roczek zostawiłam na później do prania, bo i tak do tego czasu nie bedzie świeże.

Kachasku jak Ty dasz radę z tymi pieluszkami tetrowymi, bo chyba takich chcesz używać? Będziesz miała dużo więcej prania i prasowania.

A wlasnie musze sobie to pranko jakos podzielic na biale i reszte bo bede zaczynac zakupy od poczatku jak mi sie wszystko pofarbuje:-D

Kotek no właśnie zobaczę czy dam radę. pojemnik na pieluchy już kupiłam profilaktycznie, bo jakoś nie wierzę, że cały czas mały będzie z tetrą:no: oby mi się udało, bo chciałabym jak najszybciej oduczyć od pieluszek, ale jak pójdę do pracy, to pewnie ta tetra mnie przytłoczy:baffled:

reklama
tylko, zę mój mąż nie chce się nauczyć odsługi pralki:angry: raz jeden jedyny zrobił pranie i na tym się skończyło (wyszły dziwne kolorki i jakieś dziwne rozmiary ubrań się zrobiły i od tej pory powiedział, że nie rusza pralki, tzn kiedyś jeszcze coś wyprał, ale porobiłam mu kupki prania z karteczkami - jaka temp i jaki program)

Do góry