kombinezon zamowiony wiec czekamy na dostawe, ciocia zrobila mlodemu prezent i zamowila z Quelle taki komplet : ocieplane spodnie na szelkach i kurtka. Za to z butami jest problem bo moje dziecko ma tak wysokie podbicie ze trudno znalezc takie w ktore wejdzie mu noga a nie bylyby o 2 rozmiary za duze, wiec ciagle jeszcze szukamy, a o kaloszach moge zapomniec, noga nie wlazi, zakupy przez net wlasciwie nie wchodza wiec w gre :/
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esia fajny ten komplet daj znac jak już dotrze
.
Komi Gingeros tez chyba kupiła kombinezon z Quelle o ile mnie pamięc nie myli;-).
Ja w sobotę robiłam porządki w szafie mojej i Laury, i Laura jest na zime zaopatrzona super, ma 4 kurtki (w tym 3 "odziedziczone"
) i chyba 3 spodnie ocieplane i jeden kombinezon jednoczęściowy, musze jeszcze tylko butki kupić i bałwany mozna lepic, byle nie za szybko
.
.Komi Gingeros tez chyba kupiła kombinezon z Quelle o ile mnie pamięc nie myli;-).
Ja w sobotę robiłam porządki w szafie mojej i Laury, i Laura jest na zime zaopatrzona super, ma 4 kurtki (w tym 3 "odziedziczone"
) i chyba 3 spodnie ocieplane i jeden kombinezon jednoczęściowy, musze jeszcze tylko butki kupić i bałwany mozna lepic, byle nie za szybko
.Ja jak już pisałam mam w zapasie 2 kombinezony dla Magdy - jeden jednoczęściowy, drugi spodnie plus kurtka. Przypuszczam że najpierw będzie grany ten jednoczęściowy bo ten drugi jest większy. No i kozaczki też musimy kupić.
Ja dziś porobiłam trochę przymiarek (oj nie spodobały się Magdzie) i oczywiście okazało się że po lecie mamy full rzeczy do odłożenia bo się paniusi niecko urosło.
Ja dziś porobiłam trochę przymiarek (oj nie spodobały się Magdzie) i oczywiście okazało się że po lecie mamy full rzeczy do odłożenia bo się paniusi niecko urosło.
Dzagud dobrze Ci z tymi zapasami 
A za małe ubranka odkładam w miarę na bieżąco - tylko po lecie mam spore pudło
Na szczęście 2 kurtki jesiennie z zeszłego roku okazały się jeszcze pasować (nie pamiętam aby były wtedy aż tak za duże
). Jak się bardziej ochłodzi, szukamy kozaków...

A za małe ubranka odkładam w miarę na bieżąco - tylko po lecie mam spore pudło
Na szczęście 2 kurtki jesiennie z zeszłego roku okazały się jeszcze pasować (nie pamiętam aby były wtedy aż tak za duże
). Jak się bardziej ochłodzi, szukamy kozaków...kombinezon zamowiony wiec czekamy na dostawe, ciocia zrobila mlodemu prezent i zamowila z Quelle taki komplet : ocieplane spodnie na szelkach i kurtka. Za to z butami jest problem bo moje dziecko ma tak wysokie podbicie ze trudno znalezc takie w ktore wejdzie mu noga a nie bylyby o 2 rozmiary za duze, wiec ciagle jeszcze szukamy, a o kaloszach moge zapomniec, noga nie wlazi, zakupy przez net wlasciwie nie wchodza wiec w gre :/
Moja bratowa kupuje swojemu synowi buty z Bartka a ten tez ma wysokie podbicie.
No popatrz :-) Nie wiedziałam, że to Quelle - a powiedz, ile tam kosztuje? Ciekawe czy przepłaciłam... (choć podobno założony raz i jak nowy...esia, taki sam komplet mam własnie zamówiony z Quelle![]()
).reklama
Podziel się: