Dzagud Czarek nienawidzi tak samo śpiworków jak i kołderek, kocyków krępujących mu nogi, także te ocieplane pajace to jedyne możliwe rozwiązanie by mi dziecko nie marzło w zimowe noce, na szczęście pajace toleruje.
Jola butki wyglądają na wygodne.
A Maks na tym zdjęciu już taki dorosły i przystojny chłopczyk.
I ja wreszcie przekonałam się do zakupu - dziś kupiliśmy takie brązowe daniele.
Czarek na razie chodził tylko po sklepie, ale testowaliśmy długo i wyglądało na to że jest mu wygodnie. Kupiłam też buty jesienno-zimowe Bartka. Brakuje nam jeszcze kurtki i możemy witać zimę.:-)
Dzagud nie wiem czy kupiłaś już te kapcie producenta "Spółdzielnia Postęp"? U nas w Bartku spotkałam takie i Pani sprzedawczyni mówiła że to są buty ortopedyczne, nie profilaktyczne i należy je kupować mając zalecenia ortopedy.
Jola butki wyglądają na wygodne.
A Maks na tym zdjęciu już taki dorosły i przystojny chłopczyk.I ja wreszcie przekonałam się do zakupu - dziś kupiliśmy takie brązowe daniele.
Czarek na razie chodził tylko po sklepie, ale testowaliśmy długo i wyglądało na to że jest mu wygodnie. Kupiłam też buty jesienno-zimowe Bartka. Brakuje nam jeszcze kurtki i możemy witać zimę.:-)
Dzagud nie wiem czy kupiłaś już te kapcie producenta "Spółdzielnia Postęp"? U nas w Bartku spotkałam takie i Pani sprzedawczyni mówiła że to są buty ortopedyczne, nie profilaktyczne i należy je kupować mając zalecenia ortopedy.
Nie wiem czy w ogóle będę Madzi takie kapcie kupować, bo ona cokolwiek Jej w domu na nogi założyć to ma to 2 sekundy i ściąga. Na razie lata na boso i chyba tak póki co zostanie. No, ale czeka mnie kupno kozaczków. Chyba już trzeba by się rozejrzeć za odpowiednimi.

.

Jutro pewnie wybierzemy się na zakupy