reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi - powtórzę się tutaj po moich poprzedniczkach - ale rozbroiła mnie ta fotka z butkami tatusiowymi :)))
Myślę, że i ja w swoim czasie zrobię podobną fotkę (pewnie różnica w rozmiarach będzie jeszcze większa - ja mam rozmiar buta 41, a mój mąż 48 :szok:;-))

barmanko - same śliczności u Ciebie widzę..
Ja przyznam się, że jeszcze nie mam żadnych rajstopek dla Małej... Też się rozglądam za podobną pozytywką.
Mam już karuzelę nad łóżeczko, ale to nie to samo...:-D

reklama
barmanka79 świetne zakupki :D
ja mam 3 pary rajstopek i szczerze przyznam ze nie mam ciemnych tylko z jakimiś zwierzakami :p

aga_k_m
koniecznie musisz zrobić tką fotkę :D mój M ma rozmiar 44 a już to komicznie wygląda :D

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 39
  • Bez tytułu 2.jpg
    Bez tytułu 2.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Iwona ale super te rajtki :tak: :-) :-)
kurde tutaj to normalnie nic nie ma :baffled:
na dziewczynke to jeszcze jakieś w kwiatki to kupisz ale na chłopaka to już wogóle :wściekła/y:

confi- swietne zdobycze!!! butki super...

barmanka- fajoskie ciuszki... no i zabaweczki... nono

iwona- slodkie rajtusie....

Hej dziewczyny.
Szukam materacyka do łóżeczka ale jest ich tak wiele że nie wiem który jest dobry i co najważniejsze TANI!!!! Myślałam o zwykłym materacu piankowym, no w końcu za naszych czasów nie było tych co teraz np. dwustronnych itd... i jakoś to przeżyłyśmy :-) Kasa się kończy ( doskonale wiecie jak to jest) i nie mam zamiaru wydawać 300zł na materacyk. Jeśli macie coś godnego polecenia z góry bardzo dziękuje:-)

malinka - ja mam materacyk pianka-kokos-gryka - nie słyszałam na jego temat nic złego - jest On polecamy przez wszelkich producentów łóżeczek i ma sporo atestów i certyfikatów pod względem użytkowania go przez dzieci. Koszt takiego materaca ok. 100-150 zł.

ja przy córce używałam piankowego i byłam zadowolona teraz kupiłam piankowo-gryczany nie był drogi jakieś 50 zł

reklama
malinka - ja mam materacyk pianka-kokos-gryka - nie słyszałam na jego temat nic złego - jest On polecamy przez wszelkich producentów łóżeczek i ma sporo atestów i certyfikatów pod względem użytkowania go przez dzieci. Koszt takiego materaca ok. 100-150 zł.

ja także polecam materac kokos- gryka i w dodatku ja zakupiłam taki materac (dobrej jakości) za 69 złotych na allegro od tego sprzedawcy NOWY MATERAC DO ŁÓŻECZKA GRYCZANO KOKOSOWY W-wa (589043031) - Aukcje internetowe Allegro
patrzyłam na opinie o tym materacu w necie i same pozytywne znalazłam :)

Do góry