reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

superowy plaszczyk! Normlanie sama chcialam podobny dla siebie, co nie znaczy, ze twoj jest babski! Nie, nie! Ja poprostu mam taki zboczony gust ;-) Tez chcialam jakies Jeansy dla Julci ale nie bylo nic ciekawego. Moze jeszcze cos upoluje.
Wczoraj widzialam dresik na "szperach" za 20zl. ale zastanawialam sie, zastanawialam i w koncu go zostawilam :-D

widzisz kochana, ja ten płaszczyk dostałam po córci koleżanki - która go też od kogoś dostała, no i koleżanka stwierdziła że ten płaszczyk ma prosty krój i dla dziewczynki on się nie nadaje tylko dla chłopca, a wiadomo że na metkach nie pisze dla kogo to ;-) a ja wzięłam ten płaszczyk od niej bo ja taka chomikara jestem troszkę:sorry:

właśnie wróciłam z miasta. też byłam na "szperach", wynalazłam kilka fajnych rzeczy, ale 3-6 miesiące :sorry: no nic - sfotografuje, wypiore, wyprasuje i schowam - będzie na potem :-)

Słonko - tutaj na "ciuchach" jest tyle babskich jeansów że szok :szok: wsiadaj w samolot i przylatuj, po oprowadzam cię :tak:
a swoją drogą to myślę że dobrze że nie kupiłaś tego dresiku za 20zł, bo jakoś mi się widzi że on dużo kaski kosztował :baffled:

reklama
widzisz kochana, ja ten płaszczyk dostałam po córci koleżanki - która go też od kogoś dostała, no i koleżanka stwierdziła że ten płaszczyk ma prosty krój i dla dziewczynki on się nie nadaje tylko dla chłopca, a wiadomo że na metkach nie pisze dla kogo to ;-) a ja wzięłam ten płaszczyk od niej bo ja taka chomikara jestem troszkę:sorry:

właśnie wróciłam z miasta. też byłam na "szperach", wynalazłam kilka fajnych rzeczy, ale 3-6 miesiące :sorry: no nic - sfotografuje, wypiore, wyprasuje i schowam - będzie na potem :-)

Słonko - tutaj na "ciuchach" jest tyle babskich jeansów że szok :szok: wsiadaj w samolot i przylatuj, po oprowadzam cię :tak:
a swoją drogą to myślę że dobrze że nie kupiłaś tego dresiku za 20zł, bo jakoś mi się widzi że on dużo kaski kosztował :baffled:

Jakbym sie uparla to i u mnie bym cos znalazla, ale sa trzy takie sklepy "tex land" gdzie rzeczy z wieszaka (czyli raczej lepsze) sa w takich cenach, ze hoho! W jednym z nich to babeczka daje takie ceny, ze ja wogole u niej z wieszaka nie kupuje. Ogolnie zadne spodeneczki mnie nie olsnily :eek:
No i tez wlasnie z tym dresikiem tak uwazalam. Niby nie jest duzo, ale za taki malenki i na ciuchach..... Moze jeszcze sie odzyluje, a moze sie trafi cos ladniejszego ;-):-)

A oto efekt mojego wyjscia na "szpery" dzisiaj... Dobrze, ze wzielam mniej pieniadzy. Dodam, ze kupilam tez podklady poporodowe i te duze na lozko z Seni, wiec nie tylko glupotki mi w glowie :tak::laugh2:

barmanka znalazlam jedne jeansy dziewczece i jedne takie sztruksy troche chlopiece, ale nie ma aut, samolotow, wiec przy ladnej bluzeczce beda dziewczece ;-):-)

Zaraz wyjde z siebie! Nie moge dwoch zdjec wgrac, wiec to bedzie narazie cz.I a potem moze uda sie cos dorzucic i bedzie druga.

Załączniki

• SDC12892.jpg
    SDC12892.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 71
  • SDC12894.jpg
    SDC12894.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 63
  • SDC12901.jpg
    SDC12901.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 57
Hiehie.... Jak ktos glupi to az milo... Zapomnialam roz. zdjec zmienic :-) GUPEK!

Kombinezon jeansowy bedzie przerabiany, bo guziki jakies strasznie wiesniackie sa i zastanawiam sie nas odpruciem futerka. Chociaz nizby Mini na nim tez ma futerko i niby jest to takie fiu fiu "paniusiowe". Tylko by zlotych pantofelkow brakowalo, ktore widzialam dzis, ale Pani za nie chciala 20zl. wiec zrezygnowalam.
Wiec to cz.II

Załączniki

• SDC12897.jpg
    SDC12897.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 66
  • SDC12899.jpg
    SDC12899.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 71
slonkoonline
nie dziwie sie ze nie moglas sie oprzec otulaczowi bo jest sliczniutki a ten kombinezon bajerancki....zostaw to futerko bedzie mala sie lansowac;-)
spodenki te rozowe mam podobne dla malej fajnie:tak::-D
pozdrawiam

reklama
Słonko bardzo fajne ubranka :tak:
ten dżinsowy kombinezon ma swój urok ;-) guziczków bym nie odpruwała jeśli chcesz zostawić kołnierz - myślę że razem dobrze się komponują :tak:

kochana ja mam sporo spodenek jeansowych czy sztruksowych, albo ogrodniczków jeansowych które by spokojnie pasowały również na dziewczynkę (właśnie z powodu braku typowo chłopięcych aplikacji), więc mam nadzieję że jeszcze jakby co to te moje obecne ciuszki spokojnie wykorzystam przy drugim dzieciątku :-D

Do góry