reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ja tez kupilam pare rzeczy dzisiaj- rozek, spioszki z koszulka i sliczna podusie:-), jak aparat wroci do domu to porobie zdjecia:-)

reklama
Rosea- pewnie śliczniusie te ubranka i uwielbiam takie neutralne kolorki- tez mam sporo, rzeczy takich po synku dla córeczki- i tak naprawdę skupiłam sie na ubrankach wyjsciowych typowo dziewczecych hehe - jak narazie przeważa róż- hihi
Ladygap twoje ubranka też muszą być przecudne- właśnie tak sobie pomyslałam Wrocław to takie śliczne miasto- bedziesz mizała gdzie z dzidziulkiem spacerować. Osobiście nigdy nie byłam we Wrocławiu , ale jak czasem oglądam pierwszą miłość to strasznie mi sie podoba ten park czy jak jest pokazany krajobraz nad rzeką.

patusia, wrocław ma moze i ladne miejsca, w pierwszej milosci pokazuja ostrow glownie i rynek, mamy duzo parkow ale zeby sie dostac do tych parkow to musialabym cale miasto przejechac:) kolo siebie mam jakis upadly skwerek, ale mam podobno jakis fajny park gddzies tutaj tylko jeszcze go nie znalazlam:)

ogolnie kiepskiej jakosci, ale jutro zrobie ladniejsze z kolorkami , bo te jakies wyblakle sa:-)

Załączniki

• DSC01384.jpg
    DSC01384.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC01385.jpg
    DSC01385.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC01382.jpg
    DSC01382.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ważna informacja, przed chwilą w Dzień dobry tvn, było o dzieciaczkach i Pani zapytała o noszeniu w dzieciątka w chustach lub tych nosidełkach w pozycji pionowej i Pani doktor odradziła pionizowania tak maleńkich dzieci!!!
piszę to bo wiem, ze ostatnio była rozmowa o chustach i nosidełkach!

w nosidelko ciezko byloby nawet zapakowac noworodka w chuste juz predzej:-D, ale od 3 misiaca nosidelko przydatne, chusta nie wiem nie uzywalam:-)

ladygab-super ubranka bardzo ladne a piesio tez przygotwuje sie na przyjecie nowego czlonka rodziny:tak:

Rosea- no ja mam tez wszystko z motywem zyrafki :-)

ja nie kupuje nosidełka ani chusty nie bedę przepacać w czerwcu dzidziulka - a jak pojedziemy na jakieś zakupy to nosidełko sie zamocuje na stelażu X-landerka i też bedzie dobrze- poza tym niezdrowo przyzwyczajać dziecko do noszenia - bo potem sobie palcem w cztery literki mozna nie trafić :-) poza tym mam jeszcze jednego maluszka na głowie, który tez potrzebuje mojego czasu:-)

reklama
a ja dzis kupiłem sukieneczkę dla córci :) w 5-10-15, normalnie kosztowała 40 zł ale teraz była przeceniona na 20 :)

Załączniki

• 5k1510_j312.jpg
    5k1510_j312.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 46
Do góry