reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

a kiedy w ogole zaklada sie takie pajacyki?? bo ja bede ich uzywala do spania bo w uk ciezko jest dostac takie klasyczne spioszki:)

reklama
a jakie kupiłyście łóżeczka dla swych pociech?
ja kupiłam takie z fotki poniżej (tradycyjne 3 poziomy, zdejmowana jedna ścianka). Niestety jeszcze nie mam materaca do niego :-( trudno mi sie zdecydować na jakiś konkretny, wybór o tyle trudny że tutaj nie ma takich jak w Polsce - gryczanych czy kokosowych :wściekła/y::wściekła/y: są same pianki, czy sprężyny, albo mieszane to i to :crazy:

Załączniki

• LRG_E08468.jpg
    LRG_E08468.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 55
iwona bardzo śliczne ciuszki :tak: pajacyki są cudne :tak:
no i powiem ci że mi się też bardzo podobają takie wyjściowe ciuszki, jakie zamieściłaś wcześniej - czyli jakieś spodenki i koszule do tego, dzidzia wygląda w nich tak elegancko i dostojnie ;-);-)

Ja dla córci miałam kokosowy - to była wtedy nowość :-)
Ale twardy był okropnie - obojętnie na której stronie go kladłam

Ale kiedyś oglądałam w TV chyba w programie mama i ja że dobre są tez te zwykłe, wcale nie te nowości i wynalazki gdzie oprocze tego że są antyalergiczne to są twarde jak deski

no z tym przerobieniem łóżeczka na tapczanik to super opcja jest :tak: zawsze można jakąś kaskę zaoszczędzić ;-)
ja mam nadzieję iż jak moje dzidzi "dorośnie" do własnego tapczanika to my już wrócimy do Polski :-) :-) :-)

Piękne te Wasze ciuszki dla Maluszków, aż się człowiek nie może napatrzeć, takie cudne :-)
Ja dostanę łóżeczko, więc nawet nie wiem jak wygląda, ale jest tradycyjne, to wiem, nic poza tym ;-) musze jedynie materacyk i posciel itd. dokupić:-)

iwona- tez slicznusie, u nas mala bedzie miala swoj pokoik, wiec bierzemy takie no i dziadki kupuja lozeczko, wiec chcilismy wziasc takie co strczy na dluzej :)

reklama
Obecnie mieszkamy w mieszkanku 3 pokojowym
Duży - to salon/pokój gościnny
Średni - to pokoik mojej córci
A malutki - to nasza sypialnia :)

A całą wyprawke to sama sobie organizuje
na teściów to nie mam co liczyć a rodzice - wiem że mama jakiegoś śpioszka juz kupiła :-) no i szczoteczke do włosków :tak:

Do góry