reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

a oto moja wanienka... z Winnie the Pooh...

1535_1.JPG

reklama
Dzięki dziewczyny :-)

Paula ładne te twoje ubranka, najbardziej to z 1-ej fotki mi się podoba :tak:

a powiedzcie mi kochane czy wy chodzicie do lumpesików na zakupy? ;-) bo ja tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wierzcie mi - na tak małe dzieci ubranka nie są zniszczone, a można takie marki ubrań znaleźć że ho ho.. (musze porobić fotki moich ostatnich zakupionych ciuszków to wam pokaże co wyszperałam ;-)). no i najważniejsze - mąż zadowolony że budżetu domowego nie nadwyrężam, a ja szczęśliwa bo mam ciuszki dla bobaska :tak:
choć ostatnio małpiszon jeden powiedział że nawet 50 centów mi nie da!! :wściekła/y: :wściekła/y: a to nie przez wydatki tylko przez.... ilość zakupionych ciuszków :baffled: ale czy to moja wina że jak wchodzę do sklepu to oczopląsu dostaję, no i zawsze coś ładnego wynajdę. mężuś się śmiał że ja to tam mam jakąś specjalną zniżkę, bo ostatnio pani mi policzyła inaczej (taniej) niż było w cenniku :rofl2: :rofl2:
mam tylko jedną zasadę co do takich sklepów - zero butów i ciuszków tych najbliżej ciała - body czy koszulki (kaftaniki) :tak: :tak:

Paula te kompleciki są prześliczne. Ja też takie chce! Ręczniczki też świetne.
Barmanka ja w zsadzie w lumpeksie nie byłam, bo wezmę sporo ubranek po córci szwagierki (też z drugiej ręki). Ale właściwie masz rację, że te rzeczy pewnie są w dobrym stanie i może jak pogoda się poprawi i zachce mi się w końcu gdzieś chodzić to wybiorę się do jakiegoś i pooglądam. Może akurat coś mi się rtafi. Chociaż ja nigdy w lumpeksach nie miałam szczęścia.

Paula te kompleciki są prześliczne. Ja też takie chce! Ręczniczki też świetne.
Barmanka ja w zsadzie w lumpeksie nie byłam, bo wezmę sporo ubranek po córci szwagierki (też z drugiej ręki). Ale właściwie masz rację, że te rzeczy pewnie są w dobrym stanie i może jak pogoda się poprawi i zachce mi się w końcu gdzieś chodzić to wybiorę się do jakiegoś i pooglądam. Może akurat coś mi się rtafi. Chociaż ja nigdy w lumpeksach nie miałam szczęścia.

znajdziesz wiele ładnych rzeczy - zobaczysz :tak: :tak: najważniejsze byś trafiła na jakąś nową dostawę byś mogła sobie poprzebierać, no i zarezerwuj sporo czasu.. bo to nie idzie tak szybko jak w normalnym sklepie ;-)
pamiętam jak się było studentką - rety kiedy to było :rofl2: - to zawsze tam wynajdywałam jakieś fajne bluzeczki i miałam na wyjście na piwo albo disco, koleżanki mi zazdrościły - bo zdarzało się ze one miały na sobie identyczną bluzkę (wiecie - jak wchodzi jakaś moda, to wszystkie chcą to mieć) kupioną na bazarku, a ja zawsze inaczej, oryginalnie ubrana :-)
tylko spodnie zawsze ciężko mi było kupić w takim sklepie :crazy: no ale to z powodu hmmm mojej figury :zawstydzona/y:

barmanka skad s to znam lumpeksiki. ja jak bylam panienka tez tam szukala. teraz z braku czasu mniej wole isc na bazarki bo szybko i nie mam czasu przegladac, zreszta szkoda mi bo ja juz nie rosne a mam cala szafe ciuchow i drugie tyle pochowane w pudlach.
a co do maluszka to i owszem dla mojej madzi kupowalam w lumpeksach no ale teraz to nie mam jak buszowac po nich wiec zostaje mi allegro. ale to ot samo bo tez uzywane. :-)

a oto moje kolejne zdobycze

Załączniki

• f0a93fb26f0a3462.jpg
    f0a93fb26f0a3462.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 53
  • d10c9957004c470d.jpg
    d10c9957004c470d.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 55
  • c068940ce7e26912.jpg
    c068940ce7e26912.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 48
  • c66748f5c6caae1c.jpg