imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
nooom :-) a to tylko kropla w morzu tego co juz mam... normalnie mi się z półki wysypuje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no to zaszalałaś ....ja się wstrzymałam z zakupami bo na razie brakuje mi tylko już spioszków i kaftanikównooom :-) a to tylko kropla w morzu tego co juz mam... normalnie mi się z półki wysypuje ;-)
heh a ja się dowiedziałm,ze nie musze brać ubranek do szpitala bo mój szkrabek wszystko dostanie na miejscuja też juz narazie nie będę kupować, co najwyżej kilka kaftaników. Poza tym kupię całą nowa wyprawkę do szpitala, więc to juz nie bedzie taki wydatek wielki;-)
Ale faaaajnie.. U mnie niestety trzeba mieć wszystko swojeheh a ja się dowiedziałm,ze nie musze brać ubranek do szpitala bo mój szkrabek wszystko dostanie na miejscu
jak ktoś chce to może zabrać...ja mam dla niego tylko jedną zmianę najwyżej jak zabrudzi tę szpitalna ...na pewno zabiorę czapeczkę i niedrapki a z kosmetyków mamy wziąc tylko chusteczki nawilżane i pampersy..to wszystko
więcej wezmę dla siebie na pewno![]()
Barmanka, sliczne te zakupy. Widzę, ze wkładki laktacyjne kupiłaś. Drogie były?
barmanka- same dobre rzeczy...