reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Kochana zawsze sie mozesz o nie upomnieć!!! ja swoje po Oliverku wlasnie dostałam spowrotem, bo tez pozyczałam zresztą wypada ci sie upomnieć
głupio mi się upominać bo sama oferowałam że jej oddam, ona się o ciuszki nie prosiła.. może nawet ich już nie ma bo wydała komu innemu:confused: ale jak ją spotkam to wypnę brzuszek i zobaczymy :-) Oj, niektóre były takie śliczne, ze Szkocji przywiezione, niezniszczone wcale

reklama
głupio mi się upominać bo sama oferowałam że jej oddam, ona się o ciuszki nie prosiła.. może nawet ich już nie ma bo wydała komu innemu:confused: ale jak ją spotkam to wypnę brzuszek i zobaczymy :-) Oj, niektóre były takie śliczne, ze Szkocji przywiezione, niezniszczone wcale
Sheeppy no kurcze ja bym na twoim miejscu zadzwoniła i powiedziała kolezanka napewno jest ci wdzieczna za to ze jej pozyczyłaś, powaznie wkońcu upominasz sie o swoje kochana !!!! A przeciez ci sie nie przelewa a moze z wdziecznosci ci jeszcze zwoje pozyczy

Dzięki Patusia! Już z grubasza wiem o co chodzi!:tak:
Sheeppy! Zapomniałam na śmierć o podatku... no faktycznie to może być tochę dodatkowej kasy :sorry2: wiesz, mi się wydaje, że im wcześniej się złoży dokumenty do urzędu skarbowego tym szybciej zwracają! Przynajmniej moja mama gdy składa od razu jak tylko dostanie rozliczenie z pracy i zwracają jej bardzo szybko... ja zawsze zwlekam i sładam pod koniec ostatecznego terminu i dłużej czekam.... Ja to chyba sie zawezmę i wróce do pracy - wtedy udałoby mi się stanąć finansowo na nogi:dry::confused:
Kokoszka, śliczne ciuszki dla Księżniczki ;-):-D

Sheeppy no kurcze ja bym na twoim miejscu zadzwoniła i powiedziała kolezanka napewno jest ci wdzieczna za to ze jej pozyczyłaś, powaznie wkońcu upominasz sie o swoje kochana !!!! A przeciez ci sie nie przelewa a moze z wdziecznosci ci jeszcze zwoje pozyczy
ja jej zaoferowałam że oddam ciuszki po Nikusiu, bo oni są w naprawdę kiepskiej sytuacji, mieszkają u jej rodziców w tzw baraku, takie mieszkania socjalne, i widziałam na naszej-klasie zdjęcia jej synka w takich znoszonych ubrankach.. a jeśli ona już ich nie ma, to postawię ją w niezręcznej sytuacji.. myślę, że do maja ją spotkam chociażby na spacerze, bo tak upominać się to ja nie umiem:zawstydzona/y:

Dzięki Patusia! Już z grubasza wiem o co chodzi!:tak:
Sheeppy! Zapomniałam na śmierć o podatku... no faktycznie to może być tochę dodatkowej kasy :sorry2: wiesz, mi się wydaje, że im wcześniej się złoży dokumenty do urzędu skarbowego tym szybciej zwracają! Przynajmniej moja mama gdy składa od razu jak tylko dostanie rozliczenie z pracy i zwracają jej bardzo szybko... ja zawsze zwlekam i sładam pod koniec ostatecznego terminu i dłużej czekam.... Ja to chyba sie zawezmę i wróce do pracy - wtedy udałoby mi się stanąć finansowo na nogi:dry::confused:
Kokoszka, śliczne ciuszki dla Księżniczki ;-):-D
ja składam zawsze w styczniu... rok temu dopiero w maju dostałam.. ale wlaśnie policzyła mi mama, zaliczki miałam tyle co nic wpłaconej, więc zwrócą mi tylko 130 zł:angry: rok temu dostałam tysiaka :-:)-:)-:)-(

dziewczynki to link z bodami dostępnymi w uk- sa nie do zdarcia super!!! i nie drogo polecam
EARLY DAYS BODY 7- PACK RÓŻNE WZORY 62 (0-3m) (525367694) - Aukcje internetowe Allegro
zgadzam się, Nikuś tylko w takich chodzi :tak: Teraz nosi już od roku body na 12-18miesięcy, i wciąż pasuje, bo rośnie z nim, i wcale się nie niszczy, super są :tak:

Sheeppy, nie znam się na tym zbyt dobrze, ale czy od zeszłego roku nie ma jakiejś ulgi na dziecko??? Wiem, że mojej mamie zwracali ok 1000 zł za siostre:confused:

Sheeppy, nie znam się na tym zbyt dobrze, ale czy od zeszłego roku nie ma jakiejś ulgi na dziecko??? Wiem, że mojej mamie zwracali ok 1000 zł za siostre:confused:
no własnie jest ulga, dlatego rok temu tysiaka dostałam, ale to jest ulga od pobranej zaliczki, a teraz z wychowawczego miałam potrącone 100 zł a potem kuroniówka - potrącone 30 zł, więc tylko tyle mi oddadzą w tym roku :wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki,

Tak sie napatrzylam na wasze slodkosci co nakupowalyscie maluchom wiec sama wrescie znalazlam czas wstawic moje:-DWszystkie ubranka sa prze slodkie...mniam mniam:rofl2:

Ja dzisiaj bylam na USG na 100% dziewczynka lekarz nie widzial "jajec" a co wiecej potwierdzil istnienie "pipki":-DNawet mam zdjecie:tak:Wrescie moge wkleic ubranka te co ostatnio kupilam i mi mamcia przywiozla:rofl2:A i oczywiscie od cioci z ameryki mam sliczna niebieska sukienke Ralph Lauren:-D jak i "i am my daddy princess" hehe...oczywiscie ciuszki z disneya, uwielbiam je:-Djak dla laleczki:tak:Moj skarb ma juz 22,31cm i wazy 589gram juz ponad pol kilo^^ zamieszczam foty:happy:
Prześliczne ubranka - oj ja ja tez chciała juz wiedzieć co noszęw brzuszku i jak by to była dziewczynka to bym była prze szczęśliwa
Te z disney'a przepiękne naprawdę

Do góry