reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ankzoc - piękne jest to łóżeczko!!! A pościel - bajka!!!

Super, że Tatuś tak sumiennie i realnie podchodzi do sprawy ubranek dla Małej :) Mój Mąż patrzy przede wszystkim na kolor i wzór a następnie na to jak się będzie to wszystko nakładało na dziecko (czy On sobie osobiście z tym poradzi).
Ja na swoje łóżeczko czekam już 2-gi tydzień (KLUPŚ - RADEK II) :crazy: Tydzień temu jak dzwoniłam - czekali na materac... ehh.. Na szczęście wkłady KLUPSIA (kołdra i poduszka) mam już w drodze (może dlatego, że od innego sprzedającego), a pościel dzisiaj kupujemy :-D

reklama
hehehe dobre :-) właśnie pod koniec się zastanawiałam jakby wyglądał gdyby go tak położyć na wszystkich kolorkach okularków :rofl2:

Barmanko, super wanienka, też taka będę miała, tylko inny kolor (o ile mnie pamięć nie myli, to niebieska albo żółta):-)
A oto moje zakupy dla Tomcia:-) Znów masa kaski poszła, ale mówi się trudno, w końcu trzeba to pokupować:tak: No i moja szafka z ciuszkami dla Małego (na górnej półce są ciuszki w 2 rzędach, w foliówkach są smoczki, skarpeteczki itp., a na dole kocyki, pieluszki i becik):zawstydzona/y:
Cz.I

imagination bardzo ładne ciuszki, właśnie takie kolorki lubie najbardziej, pistacjowy czy jak go tam zowią ;-) w każdym bądź razie chodzi o jasno zielony :tak:

tutaj ciężko jest znaleźć ciuszki właśnie w takim kolorze :crazy: jest różowy, niebieski i biały (bądź jasny beżowy), a właśnie za takimi innymi kolorami trzeba się nałazić :baffled: (albo w lumeksikach poszukać ;-))

hej
Imagination piekne ubranka zwlaszcza buciki!!!!!
Confi my tez mamy wanienke z przewijakiem nakladana na wanne ale tak naprawde zupelnie przez przypadek bo zamowilismy obie rzeczy na stojaku a przez przypadek wyslali nam nakladane na wanne no i tak przymierzylismy i stwierdzilismy ze fajne w efeckcie zostawilismy sobie:)faktycznie zaoszczedza miejsca i jest praktyczne: wanne wieszamy na wieszaku a przewijak wkladamy na szafe i wszytsko gra:)
zobaczymy jak w praktyce i uzytkowaniu czy tez sie sprawdzi????;-)
mam nadzieje.....
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
lucyper- zdjecie wszylo ciemne, ale to jest posciel princess pink. Powiem szczerze ze kolorki sa takie naturalne. A ochraniacz jest duzy tzn wysoki i przy poziomie lozeczka najwyzszym trzeba go wcisnac miedzy materacyk a lozeczko, bo za duzo wystaje :)

reklama
krystyna30 mam nadzieję ze ta wanienka się sprawdzi...to ,że bedzie funkcjonalna w to nie wątpię jednak martwię się bardziej rozmiarem samej wanienki w środku...mam nadzieje ze nie będzie za mała .Uspokoje sie dopiero jak będę miała ją w domu i sama zobaczę .w razie czego pojedzie się do niezastąpionej IKEI :p

Do góry