reklama
heh czyli tak całkiem ślepa nie jestemtak confi to ta firma![]()

świetny wózio ...powtarzam się ,ale na prawdę jest świetny...prawie tak świetny jak mój

haha skąd ja to znam :-)Tak to ten wózeczek, na razie jestem z niego bardzo zadowolona (lekko się prowadzi ) zobaczymy jak się będzie sprawował w użytkowaniu :-)
w domku wszystkie się tak pięknie i łatwo prowadzą , ja ze swojego tez jestem zadowolona ...zobaczymy jak bedą się prowadzić z naszymi słodkimi ciężarami w środku ;-)
daj znac koniecznie jak będzie...ja tez postaram się nie zapomniec

mamamatysia
Fanka BB :)
mamamatysia
Fanka BB :)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
mamamatysia - bardzo ładna wyprawka do szpitala, zwłaszcza ten komplecik z 1-ego zdjęcia 

reklama
mamamatysia zgrabnie sie spakowałaś :-) ja mam wiekszą torbę i pełno obaw ze będzie za mała. A za pakowanie zabiore się po świętach to tak na m-c przed.
Wpadłam na pomył zeby kosmetyki przelewac do małych buteleczek tak na 3 użycia i np. pasty do zebów próbki od dentysty mieć zeby jak najmniej miejsca zajęły. Obawiam się ze to Ja bede tę torbę ciągnęła za sobą do porodu;-)
Wpadłam na pomył zeby kosmetyki przelewac do małych buteleczek tak na 3 użycia i np. pasty do zebów próbki od dentysty mieć zeby jak najmniej miejsca zajęły. Obawiam się ze to Ja bede tę torbę ciągnęła za sobą do porodu;-)
Podziel się: