reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
imagination - fajny ten wózeczek :) ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo:dry: więc mogę jeszcze zmienić decyzję...

Imagination powiem tylko tyle ze na temat producenta tego drugiego wózka krąza negatywne opinie...więc się zastanów :)

imagination- tak to fakt wozeczek do tanich nie nalezy, a jeszcze teraz prze kurs euro kosztuje 2700:szok: , my zdazylismy zamowic jeszcze przed podwyzka dlatego tak szybko kupilismy.

czesto widuje reklamy tych wozeczków Produkcja Wózków Dziecięcych ..:: BEBETTO ::.. wózki dziecięce głębokie spacerowe oferujemy szeroką game wózków dla dzieci wózki produkujemy w bogatej kolorystyce nasze wózki posiadają atesty bezpieczeństwa, fajnie sie prezentuja Vulcani i Murano , explorer. tu masz ceny wozków BEBETTO, Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce lub na allegro Wyniki wyszukiwania - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Oglądałam kiedyś na żywo w sklepie te wózki z Bebetto. I muszę przyznać, że mi się pdobały. Tylko, że ja wtedy byłam najbardziej zainteresowana tym modelem Vulcano, bo widziałam reklame w gazecie, ale wtedy okazało się, że on miał być w sprzedaży dopiero od końca lutego. Murano był bardzo fajny, ale nie miał przednich kół skrętnych i u mnie z tego względu odpadł. Ale ten Vulcano z tego co widziałam wówczas w gazecie prezentował się niczego sobie. Pan w sklepie powiedział nam wtedy, że będzie kosztował ok.1200, więc te ceny tu są dość konkurencyjne.

Aga k m cudne to łóżeczko.Kurcze,że też wcześniej na nie nie wpadłam. Zadeklarowałam mężowi, że odnowię łóżeczko po starszaku i teraz żałuję bo mogłam mieć takie dwu funkcyjne cudeńko:-(

mamamatysia - z pościeli Feretti na pewno będziesz zadowolona :tak: my dla Marcelka kupiliśmy Jungle, plus do tego jeszcze inną tańszą na zmianę. ta pierwsza pościel myślę że cenowo nie jest tak źle wziąwszy pod uwagę ile części ma w sobie. tylko że jak dla mnie baldachim jest zupełnie niepotrzebną ozdobą :tak: i zamiast tego wybrałabym komplet np z rożkiem albo śpiworkiem (o ile takie są) ;-).

a powiedz mi to łóżeczko turystyczne będziesz używało jako to główne łóżeczko , czy np na jakieś wyjazdy, odwiedziny u rodziny?

Imagination wizualnie podoba mi się ten drugi - zielony wózeczek ;-) ale wizualność to drugi aspekt sprawy :tak: najważniejsza jest funcjonalność - a tego nie wiem bo nigdy nie miałam styczności z tym wózkiem. no i widzę że confi go nie poleca... :no:

Aga_k_m super łóżeczko :tak: sama bym się pobujała w takim ;-):-D

Barmanko 79 u nas łóżeczko głównie na wyjazdy(a jeździmy dużo) i latem na tarasik żeby Fifi mógł sobie słodko drzemać na świeżym powietrzu. Baldachim do łóżeczka nam się przyda bo pełni funkcję moskitiery, sypiamy przy otartym oknie a sąsiedzi obok maja staw z rybkami więc komarów nie brakuje.Starszak całe zeszłe lato był pogryziony pomimo blokad antykomarowach.Stad decyzja o baldachimie. Z praniem tez nie ma problemu(niektórzy ględzą, że siedlisko kurzu) bo przy moich dwóch meżczyznach i tak mam góry prania więc jeden baldachim więcej nie zrobi mi różnicy;-)

no bo właśnie się zastanawiałam - jeśli kupujesz łóżeczko turystyczne , to po co komplet pościeli z ochraniaczami na szczebelki ;-) :-) ale teraz rozumiem :tak:
co do baldachimu, każdy z nas jest inny, każdy ma inne cele czy zadania do spełnienia... jeśli uważasz że taki zakup jest dla ciebie niezbędny - to spoko :tak: ja napisałam tylko że dla mnie on jest niepotrzebny :tak:

reklama
Co do wózka pokazanego przez Imagination, po prostu poczytałam sobie sporo opinii o tym ,ze jest wykonany niesolidnie, po krótkim czasie skrzypi i nie da się tego za bardzo zlikwidować ... według mnie wózek powinien być wybrany z rozwagą . ja zanim wybrałam to same wiecie ile się zastanawiałam a poza tym przed każdym wyborem szukałam opinii użytkowniczek. Tego baby Welta kupiłam po pierwsze dzięki znakomitym opiniom a po drugie dla wyglądu ;)

a jeśłi chodzi o pościel to takie ochraniacze są śliczne ale ja własnie kupuje łóżeczko turystyczne i tam sie to w ogóle nie sprawdzi ;)
a baldachim...jak dla mnie zbieracz kurzu...ładny co prawda ale na pewno nikt nie będzie codziennie prał takiego gadżetu w związku z tym sobie daruję bo wystarczającym rozsiewaczem alergenów jest mój pies...więcej mi nie trzeba . Tak w nawiasie...mój pies nadal linieje..ja zwariuję :/

Do góry