reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

pochwalę Wam się co udało mi się "wyszperać" w swoim zaprzyjaźnionym ciuchlandzie. Za wszystko zapłaciłam 60 zł. :-D
Fakt - w większości są to już ciuszki na większą Niunię - ale były takie słodkie, no i kaska nie duża, więc.. :happy2:

Załączniki

• DSC00263.jpg
    DSC00263.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00265.jpg
    DSC00265.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00266.jpg
    DSC00266.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00267.jpg
    DSC00267.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00269.jpg
    DSC00269.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00271.jpg
    DSC00271.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00272.jpg
    DSC00272.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Aga_k_m upolowałaś superaśne ciuszki :tak: podobają mi się wszystkie spódniczki, są extra :-) a z tych mniejszych to ten biały sweterek mnie urzekł ;-)
ja też jak spotkam w ciucholandzie jakieś większe ciuszki to kupuje. a potem chowam przed mężem bo wiem co zaraz powie ;-) ("na takie zakupy masz jeszcze duuuużo czasu"). ale po kilku dniach i tak wyciągam z szafy by mu się pochwalić :sorry2: i tłumaczę się jak głupi osiołek "że taka okazja i wogóle" :-D

superaśne ciuszki...nie przejmuj sie ja też w ciucholandach zawsze upoluję coś więksego ,ale pocieszenie jest takie ,że później nie będziemy musiały kupować tyle :p
My po weekendzie jedziemy do mojej mamy i zawieziemy cały karton za dużych rzeczy dla naszego synka , nie mamy gdzie trzymac ;)

barmanko - nasi mężowie wobec tego mają wspólny język, hehe. Mój np. uważa, że skoro teraz takie rzeczy znalazłam to i później znajdę.. Po cholerę znowu wydaję kasę, hihi... Ale w tej spódniczce z różową wstążeczką poprostu się zakochał, no i podoba mu się też ta spódniczka z 2 fotki;-):-D

confi - ja obecnie mieszkam z Rodzicami (póki nie dokończymy naszej chatki, a z tym to jeszcze nam daleko..). Dom moich rodziców ma prawie 200 m2 użytkowych (ja zajmuję jakieś 45 - 50m2), więc miejsce zawsze się znajdzie - choćby i na strychu :-D

A w ogóle to powinnam Wam się pochwalić moim domkiem, który jest już w stanie surowym zamkniętym - wrzucę fotki później do swojego profilu, a póki co wstawiam Wam linka jak powinien wyglądać po całkowitym wykończeniu :) Może kiedyś zrobimy sobie "majową parapetówę" z naszymi pociechami :-D?

Bilbo. Projekty domów Horyzont. (mój domek to wersja BILBO2 w odbiciu lustrzanym)

Confi, wózeczki, które mi polecasz nie są na moja kieszeń... Mam w tej chwili 1000zł jeszcze na wyprawkę (bo z wypłaty to juz trzeba bedzie opłacić nowe mieszkanko) i T kazał mi oprócz podstawowych zakupów dla Maluszka i mnie, odłożyć z tego na wózek:eek: Więc biorę pod uwagę te, które widziałaś... Bo wątpie bym znalazła w necie jakieś w cenie do 400zł... A po sklepach w Łodzi nie dam rady chodzic sama:eek:

Barmanko, mi tez bardziej sie ten drugi podoba, mimo iż jest drozszy o te 50zł... I chyba, jak nie znajdę nic równie ładnego i w przystepnej cenie, kupie go:tak: Mam nadzieję, ze T nie poskąpi z oszczędności i chociaż tą stówkę, jakby mi brakło, dołozy:confused:

Aga_k_m... śliczne te ciuszki:-D

imagination - fajny ten wózeczek :) ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo:dry: więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
WYPRZEDAŻ- POLSKIE , SOLIDNE, NOWE WÓZKI! TANIO (571766242) - Aukcje internetowe Allegro to ten wózeczek, tam wszystko jest opisane co i jak:tak:

dzięki imagination :))))

mnie też przeraża kasa jaka jest wydawana...
już dużo nie zostało do zakupienia - praktycznie, to właśnie wózek (ale ja mam go sobie poprostu wybrać - bo kupują go teściowie), pare rzeczy do szpitala dla mnie i Małej, no i pościel do łóżeczka.

imagination - fajny ten wózeczek :) ale jeżeli bardziej Ci się podoba ten zielony, to może warto dopłacić te 50 zł?
A mogłabyś coś więcej napisać na temat tego wózka?
Ja w sumie nastawiłam się już na wózeczek Leviroo, ale nie miałam okazji przetestować go na żywo:dry: więc mogę jeszcze zmienić decyzję...
Nie ma za co... Mi zostało poza wózkiem jeszcze sporawo rzeczy... Materacyk do łóżeczka, pościel, przeiwjak i kosmetyki dla mnie i maluszka... Sporawo jeszcze tego i watpie bym z wozkiem zmiescila sie w 100zl :-(

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry