reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Znacie się na kołach? Te są pompowane, czy jakie, bo nie znam się, a nie napisali...:confused:
l
napisali kochana...te na tej aukcji sa piankowe a na innej można dostac pompowane w cenie 419 za wózek.

jeśłi chodzi o to co polecałam to nie miałam pojęcia jaki masz budżet na wózek a teraz wiem i powiem Ci ze dla wytrawnego szperacza jak ja nie jest to wcale tak mało ;)
a Ty chcesz koniecznie nowy wózek czy może być używany? Bo powiem cI ze ja bym się rozejrzała za używanymi, ja sama mam używany bo takiego nowego nigdy nie dałabym rady kupic ;)

ja coś Ci wyszperam...uwielbiam szperac :D

reklama
A mnie się najbardziej podobały 3 ostatnie z tego pierwszego postu. Chociaż z drugiego też fajne. Ale ja oglądałam tylko obrazki. Nie czytałam danych techniczych. Ale fajne wózeczki.

rzeczywiście imagination - fajny, lekki i funkcjonalny :)) no i jaka kaska zostaje w kieszeni:-D
oby tylko szczęśliwie posłużył :happy2:

reklama
Jeszcze sama szukałam wózeczków i tylko używanych... No i znalazłam chyba idealny... Straaaaasznie mi się podoba i chyba się skuszę na ten:
_____ IMPLAST__ DRIVER 4XL__ na każdy teren (589155994) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie jeszcze ten wchodzi w gre (jest tańszy, ale wizualnie mniej mi się podoba):
Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro
Z tych, co podała mi Confi, sporo było z odbiorem osobistym, a ja nie mam takowej możliwości:nerd:

Do góry