reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Paula widze ze zakup dla siebie:tak:bedzie smazonko po porodzie:laugh2:

Ja osobiscie na solarium bylam moze z 10 razy po pierwsze postarza psuje skore i potem tak dziwnie cialo pachnie:sorry:ja na szczescie mam plaze pod bokiem, morze i sloneczko...moje prywatne solarium...juz mamy 25 stopni i slonce, ludzie sie juz kapia:szok:ja jak urodze mala bedzie spala a ja na wyrandzie na lezaczku bede pobierac sloneczko:laugh2:hehehe....tak w lipcu pojdziemy na plaze, kupie jej kostium...chce zeby troche podrosla:tak:i przy okazji poplywam....ja juz jestem prawie gotowa w sumie zostalo mi 30 dni:-D weszlam w 9 miesiac wiec moge lada chwila urodzic..a w tygodniu sie przeprowadzamy wiec rozmawiam z mala zeby poczekala jeszcze z 2 tygodnie:-Dbuzki kochane:laugh2:

blondynkapoznan- nie dlaczego... przeciez moge sie opalac wystarczy ze zakryje piersi... i jest ok... wiem bo sama pracowalam w solarium w PL... tak samo teraz tez mozesz sie opalac ale na sloneczku abys tylko miala zakryty brzuszek i piersi...

kokoszka- no tak u ciebie to wszystko pod nosem...pozazdroscic takiej cudnej pogody... morza i sloneczka... tez bym tak chciala...

Zobaczcie co kupiłam chrześnicy na zajączka:

Załączniki

• IMG_3379.jpg
    IMG_3379.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_3380.jpg
    IMG_3380.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
Zazdroszczę Wam przyszłe mamusie dziewczynek. Takie śliczności można kupić na Wasze królewny. Mi zostają tylko spodnie i bluzy.
Na pociechę kupiłam tez parę ciuszków Fifiemu .

Załączniki

• IMG_3376.jpg
    IMG_3376.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_3377.jpg
    IMG_3377.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_3378.jpg
    IMG_3378.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 49
mamamatysia - no fakt z ciuszkami na dziewczynke jest na czym oko zawiesić ;-)
no ale nie mów - no chłopców też można śliczności wyszperać, ot chociażby twoje zakupy - kurteczka jest super, i rampersik też mi się baaardzo podoba :-)

mnie tutaj (w Irlandii) tylko jedna rzecz wpienia na maxa z tymi ciuchami dla chłopców !! niebieski kolor :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: rzygam już nim :angry:
nawet w tak uniwersalnych kolorach jak czerwony, żółty, zielony są jakieś motywy dla dziewczynek - jakiś laleczki, kwiatki... masakra normalnie
więc tutaj by kupić coś dla chłopca w innym niż niebieskim kolorze (o i jeszcze biały mi zostaje, lub taka delikatna kawka z mlekiem) to graniczy z cudem :wściekła/y:

Dziewczyny a powiedzcie mi czy taki leżaczek - bujaczek to powinien byc nowy ( tak jak materac) czy można kupic używany?
Bo w zasadzie nie wiem czy kształt leżaczka nie dostosował się do plecków poprzedniego dziecka:confused2:

Dziewczyny a powiedzcie mi czy taki leżaczek - bujaczek to powinien byc nowy ( tak jak materac) czy można kupic używany?
Bo w zasadzie nie wiem czy kształt leżaczka nie dostosował się do plecków poprzedniego dziecka:confused2:
mnie się wydaje ze tu nie ma aż tak ich restrykcji co w przypadku materaca. Leżaczki się nie odkształcają. ja akurat mam nowy ale nie wahałabym się w razie czego przed kupnem używanego byle by był czysty ;)

mamamatysia
śliczne ciuszki :tak:

reklama
a to moje zakupki.... :-):-):-)

Załączniki

• wozeczek 010.jpg
    wozeczek 010.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 87
  • wozeczek 009.jpg
    wozeczek 009.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 65
  • wozeczek 013.jpg