reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
malinka - ale Wam się super ciuszkowy prezent trafil:tak::-)
My tez dostałyśmy 2 torby rewelacyjnych ciuszków w rozm. 80-86 i pare na 68 (za male) i 74 (na styk) - głownie sukieneczki, ale są tam też spodenki (sztruksy i jeansy), bluzeczki, 2 sweterki i katanka:-D wszystko firmowei wyglada jakby było sciagniete z wieszaka badz polki.
Poza tym regularnie otrzymujemy paczuszki od Kochanej Cioci Asi z różnymi cudeńkami - fajnie mieć takie Ciocie:tak::-)

Co do podgrzewacza - ja mam z Tommee Tippee - i jest o.k.:tak::-) Można go kupić już nawet od 70 zł (allegro). Ale wydaje mi się, ze te podgrzewacze też są godne uwagi (sama sie nad nimi wczesniej zastanawialam, i gdyby nie to, ze mam wszystko z TT, i udalo mi sie promocyjnie zakupić podgrzewacz z TT, to z cala pewnoscia kupilabym jeden z wymienionych poniżej):
TeddyBear PODGRZEWACZ CAR/HOME-pasuje AVENT i inne (740555084) - Aukcje internetowe Allegro - na ten bylam zdecydowana na 95% wlasnie z powodu funkcji "autko"

PODGRZEWACZ MULTIFUNKCYJNY + STERYLIZA --- 14 w 1 (737993054) - Aukcje internetowe Allegro
CANPOOL PODGRZEWACZ DO WSZYSTKICH TYPÓW BUTELEK (726029097) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item743015775_hit_podgrzewacz_do_domu_i_auta_100c_wielofunkcyj.html

wczoraj kupiłam dla synka zielone jeansy z Next , ogólnie w weekend była wyprzedaż ale ja nie poszłam :zawstydzona/y: jakoś tak się smucę bardzo przez to że tak skaza do nas wróciła i mimo mojej diety strasznie go obsypało, że pewnie żadne zakupy by mnie nie cieszyły.. jakoś tam mam wywalone na wszystko :eek:
tą koszule znalazłam w innym sklepie, ale super będzie do spodni pasowało:tak:
a czapusi na zimę nie mogłam się oprzeć :-D szkoda że szalika nie było do kompletu... mam nadzieje że synek czapki nie będzie zrzucał z głowy bo będę musiała doszyć jakiś troczki do wiązania :cool2:

Załączniki

• IMG_2927.jpg
    IMG_2927.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2929.jpg
    IMG_2929.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2932.jpg
    IMG_2932.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_2935.jpg
    IMG_2935.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 49
barmanko-rzeczywiście - koszula jest bezbłędna (ciocia Aga uwielbia takie na małych i dużych facecikach). A czapka - rewelacja..i jak już pisałam na "Zdjęciach.."-bardzo ale to bardzo twarzowa:tak::-D

a to moje zdobycze z dzisiejszych odwiedzin lumpeksika :-)
czapeczka, nie wiem jakiej firmy, gdyż... jest dwustronna :tak: od środka jest ecru, a na zewnątrz biała z takimi misiami. ogrodniczki Marks&Spencer.
powiem wam że już ciężko jest wychaczyć coś ładnego w lumpku :-( wszystkie ładne rzeczy są dla dzieci do 3 miesięcy :sorry:

Załączniki

• IMG_2951.jpg
    IMG_2951.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_2954.jpg
    IMG_2954.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2955.jpg
    IMG_2955.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 58
Barmanko śliczna te rzeczy masz dla Marcelka!! Ta koszula jest super!!

A tu moje zakupy. Czapka tylko wygląda na taką ogromną! :-)
A ten komplecik specjalnie wzięłam trochę większy, bo teraz Maja ma troche ubranek i wolałam żeby poczekala niż miałaby 2x założyć i wyrosnąć. :dry::-)

Załączniki

• SNB11845.jpg
    SNB11845.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 57
  • SNB11846.jpg
    SNB11846.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 56
nie no m&m's - komplecik jest cudowniasty - szczególnie te ogrodniczki (Jaga miała podobne - uwielbiałam je ze względu na łatwy dostep do pieluszki):tak::-D. Ja też chcę taki!!!:-):-):-)

reklama
m&ms ubranka sliczne a tak z ciekawosci gdzie kupujesz rzeczy dla Maji? kurteczka poprostu supeer ale rozowa :-( juz mam dosc tego koloru i chcialabym jakos orzywic garderobe Diany :-)

Do góry