reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
JOLA tez sie nad tym zastanawialam bo kupilam jej wczesniej buciki z h&m i je sciagala wierzgajac nozkami, ale poki co te sie sprawuja niezle ( a sa nawet roszke przyduze) :-) Twoje ciuszki tez bomba :-) zwlaszcza czerwona sukienusia :-)
OSTRASZKA szkoda ze za duzy bo w przyszlym roku juz go nie ubierze, ale moze na nastepne bobo bedzie :-)

A oto moje zdobycz...wszystkie rzeczy zakupione za polowe ceny.....jak dla mnie to rewelka bo za cenej jednej sztuki mam dwie....:tak::tak::tak:

A na foteczce moja piekna modelka,.....:-D:-D

Załączniki

• DSC01902.jpg
    DSC01902.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC01903.jpg
    DSC01903.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC01904.jpg
    DSC01904.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC01905.jpg
    DSC01905.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01907.jpg
    DSC01907.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC01906.jpg
    DSC01906.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01908.jpg
    DSC01908.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC01909.jpg
    DSC01909.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC01910.jpg
    DSC01910.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01912.jpg
    DSC01912.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 47
kornasia, świetny kombinezon

jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? :wściekła/y::wściekła/y: cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta:wściekła/y::wściekła/y: czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny :sorry:
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ :cool2: a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)

kornasia, świetny kombinezon

jola, biedactwo ty moje - pewnie do Next masz daleko co? mówisz że dopiero w styczniu? :wściekła/y::wściekła/y: cholercia a myślałam że zdąże jeszcze kupić coś fajnego na święta:wściekła/y::wściekła/y: czasem zajrze do Next, ciuszki - wymiękam, ale szkoda mi kasy na takie nie z przeceny :sorry:
śliczne ciuszki kupujesz, jedno ładniejsze od drugiego - nawet trudno mi powiedzieć które jest NAJ :cool2: a powiedz mi - ty zawsze kupujesz wszystkiego po 2 sztuki? no wiesz, żeby dziewczynki tak samo ubrać? czy każda dostaje swój zestaw ciuszków? ;-)

Barmanko...do next mam blisko...coprawda nie jest on w moim miescie ale do tego co jezdzimy na wieksze zakupki jedzie sie 10 min pociagiem.....tylko ze tam ten sklep nie jest taki olbrzymi jak w Leicaster....tam juz jedziemy 40min...tam jest wszystko co na stronach internetowych....suuuper....jak bylismy ostatnio to myslalam ze oszaleje.....cuuuuuudnosci....
No a ze ja kupuje zaaaawsze po dwie takie same rzeczy to wiesz...next bez promocji...no nie jest az tak drogi no ale ja zawsze szukam przecen....te ostatnie rzczy zakupilam a Mamas&Papas....maja teraz przeceny...

Jesli chodzi o ubieranie to juz postanowilam o taki samym ubieraniu jak dziewczyny jeszcze w brzuchu byly.....mojej mamy znajoma ma blizniaczki i jak mialy tak ze dwa latka chciala je zaczac ubierac inaczej....byl taki ryk ze cho..cho....potem za jakis czas znow sprobowala....nic z tego......dlatego ja zaczne kupowac inne rzeczy jak dziewczyny o tym same postanowia...:tak::tak:

to i ja się pochwalę ostatnimi zakupami za pól ceny ;-)
a talerzyka i miseczki nie mogłam się oprzeć :sorry::zawstydzona/y: wiem że jest za wcześnie na takie rzeczy, no ale same powiedzcie - czyż one nie są extra? zapakuje i schowam, będzie na potem :cool2:

Załączniki

• IMG_3152.jpg
    IMG_3152.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3153.jpg
    IMG_3153.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_3154.jpg
    IMG_3154.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_3151.jpg
    IMG_3151.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3155.jpg
    IMG_3155.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3146.jpg
    IMG_3146.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3144.jpg
    IMG_3144.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_3149.jpg
    IMG_3149.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3150.jpg
    IMG_3150.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
barmanka swietne te rzeczy a miseczka super tez bym sie nie oparla. Ja mase ciuszkow dostalam od siostry meza az czasem zaluje ze nie moge poszalec na zakupach ;-) jak na razie musi mi starczyc ogladanie tego co Wy kupilyscie a to tez frajda :-)

Do góry