reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Barmanko buciki obłędne...aaaa ja tez takie chcę. 12 cm za małe? Damian ma stópkę już prawie 13 cm....
a sukienka śliczna , uwielbiam takie mocne kolory. Ładnie Ci w niej i mam prośbę....nie ucinaj sobie więcej głowy dobrze?

reklama
aga, sukienke kupiłam bo nie kosztowała dużo ;-) no ale jeszcze nie wiem na 100% czy ją założe na chrzest, kupiłam tak na wszelki wypadek gdyby się okazało że w Pl nie mam czasu polatać za swoją kiecusią ;-) buciki to właśnie tak myślałam by ubrać rajstopki i skarpetki do kościółka, i powinno być ok..

confi, słońce, ja musiałam sobie łeb uciąć bo byłam "poranna" na dodatek po prysznicu :-D więc chyba nie chcesz mieć potem koszmarów nocnych:szok::-) co do stópki, zaintrygowałaś mnie, muszę zmierzyć stópkę Marcelitka. co do twego Damisia - to my wszystkie wiemy po kim on będzie miał "stopy koszykarza" :rofl2:

monika, zdaje sobie sprawę z tego że może być zimno.. na razie myślę o ładnym stroju na imprezkę i do fotografa, a o zimnie w kościele pomyślę na końcu ;-) na lżejszy chłód kupię spodenki na polarze i pod spód rajstopki, na duży ziomb wchodzi w opcje kombinezon - ale raczej tego chciałabym uniknąć :sorry: echh trochę do kitu ten grudzień na chrzciny :confused2::confused2:

owca dzięki, ja ci powiem że na co dzień ubieram się zwyczajnie, ale jak przychodzi imprezka jakaś i mam chęć i siłe to wtedy experymentuje :-D

a ja wczoraj wylicytowałam ten oto płaszczyk: CUDO JESIENNY PŁASZCZYK - BLACK - XL - WEŁNA (791767263) - Aukcje internetowe Allegro. Na zimę mam już kurtkowy płaszczyk w kratę z poprzedniego sezonu no i jasnobrązowy kożuszek (ale czy kożuchy są jeszcze modne?? nie chodziłam w nim juz 2 zimy, a sprzedać mi żal - sporo mnie kosztował).
Poza tym podoba mi się jeszcze ten płaszczyk PIĘKNY CIEPLUTKI ZIMOWY PŁASZCZ CZERWONY L - 40 (792923262) - Aukcje internetowe Allegro
i ten: JESIENNO- ZIMOWY PŁASZCZYK WEŁNA CZERWIEŃ XL (791746728) - Aukcje internetowe Allegro

Muszę kupić sobie jeszcze jakieś fajne kozaczki (czarne, albo czerwone - nigdy nie miałam czerwonych bucików i strasznie mnie ciągnie do tego koloru)

Barmanko.....super zakupki.....butki widzialam "na zywo" sa suuuper....no i ze skorki....jesli chodzi o dlugosc stopki to u mnie dziewczyny maja 9.5cm....a ja tez kupywalam rozmiar 6-12 i te kozaczki ktore ostatnio kupilam tez sa 6-12....

A sukienka swietna.....kolorek extra....tez lubie czasami zaszalec....:-)

Aga_k_m...plaszczyk fajny...no i ta cena..:tak:...... ten czerwony tez mi sie bardzo podoba......a ja czerwone butki mam.....i powiem Ci ze fajne ale chodzilam w nich tylko jeden sezon bo pozniej juz nie byly modne....a szkoda bo kupe kasy za nie dalam.......w zeszlym roku natomiast zaszalalam do czarnego plaszczyka z czerwona torebka, skorzanymi czerwonymi rekawiczkami i beretkiem i szaliczkiem......:-D

jola - no właśnie cena była świetna:tak::-DByłam przygotowana na 400zł za płaszczyk. Tymbardziej, że w sumie mam w czym chodzić;-):tak: A tak moj M cicho przyjąl mój kolejny zakup, hehe.
Z butkami niestety allegro nie wypali - musze pochodzic i pomierzyć - bo moja malutka nóżka - rozmiar 41 - jest bardzo wymagająca, hehe.

No ja wlasnie tez czekam jak maz wroci na przerwe to ja sobie wyskocze i obejrze jakies butki.....niestety tez prze internet nie kupie bo moja stopka tez wymagajaca ...tozmiar male 36......dodam ze naprawde male bo czasmi to bym mogla sobie buty dzieciece kupic....:rofl2::rofl2:

hehehe - o ironio ;-):tak::-D no moja stópka jest długa i szczupła - więc z kozakami jest jazda - bo cholewki zazwyczaj są za szerokie:confused2: no ale z oficerkami nie miałam nigdy problemu - tyle,że ja chce jakies na obcasiku!!!

reklama
A ja sie wybralam dzis na zkupki w poszukiwaniu kozaczkow.......mhhhh..nic nie znalazla, a raczej znalazlam ale rozmiaru nie bylo....a do domku wrocilam z torebka.......wyobrazcie sobie ze cena orginalna to 55 funciako a kupilam za 16.99f......ach jak ja kocham robic zakupki w uk.....:-):-).....a no i jeszcze w srodku torebki jest taki sam portfel.....

Załączniki

• DSC02032.jpg
    DSC02032.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC02030.jpg
    DSC02030.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 48
Do góry