Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od razu po szczepieniu tylko unikaj słońcaKobietki pojakim czasie można wyjść na dwór.?
Ja wychodziłam czasem w ten sam dzień, czasami na następny, a czasem dopiero po 2 dniach, mój bobas dobrze znosił szczepienia więc nie miałam przeciwwskazań. Unikałam ludzi i oczywiście wychodziłam gdy pogoda była spacerowa.Kobietki pojakim czasie można wyjść na dwór.?
Starszak jeszcze wczoraj w nocy gorączkował.Od razu po szczepieniu tylko unikaj słońca
- dziecko z gorączka, możliwością gorączki, stanem podgorączkowym trzeba raczej chłodzić niż nagrzewacStarszak jeszcze wczoraj w nocy gorączkował.
A o co chodzi z tym słońcem?
Ja bym się jednak dzisiaj ze spacerem wstrzymała skoro była gorączka.Starszak jeszcze wczoraj w nocy gorączkował.
A o co chodzi z tym słońcem?
Szczepie normalnie bez odczekiwania, bo dlaczego nie?Powiedzcie mi kochane czy szczepicie swoje dzieci?
Wzrost zachorowań coraz większy, a ja cały czas przekładam szczepienia synów, obawiam się że przez obecną sytuację szczepienia dzieci są niebezpieczne.
Jeden ma zaległą z 16/18 msc, a teraz ma 2.5 roku, drugi ma 5 lat.
Tak ja szczepilamA szczepiłam któraś z Was 5 latka teraz? Podobno. Kalendarz szczepień się zmienił