reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczepienie na krztusiec chwilę przed zajściem w ciążę

Nie są jasne, gdy chodzi o krotki odstęp czasowy między dawkami. Chyba jest na forum jeszcze jedna dziewczyna, której niedawno w ciąży lekarz odmówił kwalifikacji z powodu krótkiego odstepu
Hmm, no ciekawy artykuł. Daje odpowiedź w sumie. Myślę, że wielu lekarzy nie podjęłoby się tej decyzji jednak i wcale się nie dziwię.

reklama
Hmm, no ciekawy artykuł. Daje odpowiedź w sumie. Myślę, że wielu lekarzy nie podjęłoby się tej decyzji jednak i wcale się nie dziwię.
Ja bym wolala zapytac jednak wakcynologa niż artykul z mp :p
Zwłaszcza, że tam jak tak przelecialam wzrokiem to mowią tylkono ewentualnym bólu ramienia. Plus mowią o tym jako o nopie, ktory wystąpi jezeli szczepienie bylo powtorzone po mniejszym czasie niz 5 lat, ale z drugiej strony mamy zalecenia, zeby się doszczepiać w każdej ciązy, nawet jeżeli masz te ciąze rok po roku.

Ja bym wolala zapytac jednak wakcynologa niż artykul z mp :p
Zwłaszcza, że tam jak tak przelecialam wzrokiem to mowią tylkono ewentualnym bólu ramienia. Plus mowią o tym jako o nopie, ktory wystąpi jezeli szczepienie bylo powtorzone po mniejszym czasie niz 5 lat, ale z drugiej strony mamy zalecenia, zeby się doszczepiać w każdej ciązy, nawet jeżeli masz te ciąze rok po roku.
To już i tak nic nie zmieni , jutro cc

Wiem, że tu jujest po cc, ale zostawię dla przyszlych czytających ;)

1000025238.jpg

1000025240.jpg

Z grupy szczepienia - rozwiewamy wątpliwości.
Nie bede wrzucać linków, bo kazdy może sobie tam wejść bez problemu:)

Wiem, że tu jujest po cc, ale zostawię dla przyszlych czytających ;)

Zobacz załącznik 1684551

Zobacz załącznik 1684552

Z grupy szczepienia - rozwiewamy wątpliwości.
Nie bede wrzucać linków, bo kazdy może sobie tam wejść bez problemu:)
Oh to przykro mi , że specjaliści odradzali mi ten pomysł. Postaram się jak najszybciej zaszczepić i może przekażę jakieś przeciwciała w moim mleku - może już nie na krztusiec , jednak na grypę i rsv.

Oh to przykro mi , że specjaliści odradzali mi ten pomysł. Postaram się jak najszybciej zaszczepić i może przekażę jakieś przeciwciała w moim mleku - może już nie na krztusiec , jednak na grypę i rsv.
Jak jesteś juz po cc to na rsv Cię już nie zaszczepią.

reklama
Do góry