LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
do kogo doniosłas i co powiedziałas bo jak moja powie mi to trzeci raz to mnie nerwy poniosa
Ja w Sanepidku pracuje to się do szefowej pożaliłam, nie żeby specjalnie ale po szczepieniu akurat szłam do pracy i samo wyszło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do kogo doniosłas i co powiedziałas bo jak moja powie mi to trzeci raz to mnie nerwy poniosa
u nas też nic nie mówili, że można coś wlać do czegoś(od razu mówili, że wtedy będą 3 wkłucia), bo wtedy może bym się zastanowiła i miała 400zł więcej w portfelu na co innego.u nas też i lekarz i pielęgniarki ZDECYDOWANIE nastawione na szczepienia skojarzone. a ja mam do tej pory lekkiego kaca moralnego... ale trudno.No to jak masz bezpłatną ta bezkomórkowa to mogły być dwa wkłucia - jak u mnie (Hib można do tej bezkomórkowej wlać i na raz wkłuć). Ja też lecę bezpłatnymi, z tym że te bezkomórkowe kosztowały mnie 60zł (przeżyję tyle).
u nas też nic nie mówili, że można coś wlać do czegoś(od razu mówili, że wtedy będą 3 wkłucia), bo wtedy może bym się zastanowiła i miała 400zł więcej w portfelu na co innego.u nas też i lekarz i pielęgniarki ZDECYDOWANIE nastawione na szczepienia skojarzone. a ja mam do tej pory lekkiego kaca moralnego... ale trudno.
a na resztę chyba nie szczepię...
dawidowe a Ty szczepisz na inne rzeczy? bo Ty chyba posyłasz dziecko do żłoba niedługo, nie?