reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepionki

Cambria,bardzo,bardzo się ciesze,że byliście tak silni,że pokonaliście bezduszna machinę:-D:tak:.Zdrówka dla Karolka.A,wiesz,u nas,w Polsce,przeważnie mówia lekarze,żeby odstęp był co najmniej 6 tygodni między jednym a drugim.To jak Wam się uda jeszcze odwlec to MMR,to też przesuńcie- to tylko na zdrowie Karolkowi wyjdzie:tak:.A jaka szczepionką u Was szczepią to MMR?MMR czy Priorixem?
No i nie tylko ja się o Was martwilam:blink:

reklama
Na jutro rano w DDTVN zapowiadali reportaż na temat odry.

Nasze szczepienie przesuniete tydzien temu wypada na jutro.Sama jeszcze nie wiem co robić bo tak jak pisałam gdzieś wcześniej alergia na jajko się ujawniła:-:)-:)-(

Musi byc wyraźne przeciwwskazanie od alergologa.Zaświadczenie o niemożności szczepienia.Ale i tak nieraz wtedy każą szczepić,tylko w warunkach szpitalnych.

RENATA właśnie, może warto jeszcze spróbować przesunąc to szczepienie.
CAMBRIA super wieści!

mnie zastanawia kiedy nas do stawienia się w przychodni wezwą :baffled::confused:

HAPPY :no: jakoś nie po drodze mi do pediatry tym bardziej, że jakiejś pilnej potrzeby nie było. A i słuchać mi się ich gadania nie chce za bardzo. Jak się "przypomną" to pójdę i wyjaśnię. Chociaż pamiętam, że z WZWb tą ostatnią dawką na pewno ok 2 mies. zwlekaliśmy i nikt nam ponagleń nie wysyłał, więc mam cichą nadzieję, że i tym razem tak będzie ;-)

reklama
Wiesz,masz o tyle łatwiej,ze ten NOP jednak zgłoszony i zarejestrowany macie.My nie...nie martw się- łba Ci nie urwą,najwyżej będą krzywo patrzeć,jak ta pielęgniarka u nas.A co mnie to,niech sobie marudzi:tak::-D:-p

Do góry