reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dziewczyny jakiś czas temu któraś podawała link Allegro z pościelą dla dzidzi, taka w paseczki najchętniej z wypełnieniem. Zauważyłam ,ze ceny na Allegro tej samej pościeli bardzo sie różnią. Może macie jakiegoś upatrzonego, taniego sprzedawcę?:eek:
Im więcej przeglądam tym bardziej sie gubię.

hej, z tego co pamiętam to był podawany link do tej pościeli:
MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 mat serca + 2 GRATISY (785613254) - Aukcje internetowe Allegro

ja osobiście zstanawiam się jeszcze nad tymi:
!!! 13-cz POŚCIEL 90x120 Z APLIKACJĄ *MATEX* !!! (795058353) - Aukcje internetowe Allegro

13ele.pościel HAFTY z baldachimem 100x135 MILPOL (798199114) - Aukcje internetowe Allegro

co Wy na to?
Ale chyba najbardziej podoba mi się pościel z MILPOL-u.

reklama
Tak się uwinęłam ze wszystkim, że mi tylko gazików, alkoholu do dezynfekowania pępka i bephantenu brakuje... a i kapci do szpitala.
Mebli też jeszcze nie mam, ale wybrałam już komplet etc i tylko czekam aż mój luby opchnie nasze gościnne łóżko, żeby miejsce w pokoju zrobić. Generalnie ro będzie moment.
Większość mojej wyprawki niestety jeszcze w pl. Sklep w którym kupiłam wózek i fotelik od miesiąca ma problemy ze skompletowaniem mojego zamówienia, konkretnie nie mają jeszcze parasolki.... :dry::dry::dry: Wózek powinien już u mnie być, a tak pewnie jeszcze z miesiąc sobie poczekam. Na początku grudnia mam zamiar wszystko rozpakować z pudeł i w końcu "urządzić" pokoik. Generalnie mogę spać spokojnie :tak::tak:
Teraz tylko oglądam śliczności jakie wy kupujecie i też mam z tego radochę :-D

reklama
Mam posciel, o ktorej mowicie:
MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 mat serca + 2 GRATISY (785613254) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz opis dla zainteresowanych:

W paczce jest wszystko jak trzeba, oczywiscie 14 czesci jest troche naciagane, ale to juz mozna wyczytac z opisu przed zakupem (np. dwa paski przymocowane na stale do baldachimu sa traktowane jako dodatkowa kokarda i liczone oddzielnie
smile.gif

Ale to nieistotne, ogolnie wraznie bardzo dobre, wszystko sie zgadza z opisem na allegro, rozek ma fajne usztywnienie (ale nie jakies bardzo sztywne, akurat), wyjmowane i jest na rzepy. Posciel ladnie wykonczona, poduszka bardzo plaska wiec dobrze.
Minusem jest miekkosc tej poscieli- ja oczywiscie szukam wszystkiego co mieciutkie, nie mam porownania do innych poscieli wiec ciezko mi ocenic, ale ta nie jest szczegolnie miekka, material przypomina plotno. Natomiast mysle, ze po upraniu z plynem do plukania bedzie duzo przyjemniejsza.
Baldachim jest natomiast fantastyczny, a tiul bardzo mily w dotyku, miekki i solidnie wykonczony.

Do góry