reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szkoły rodzenia, zajęcia dla ciężarnych

witam,
ja się właśnie zapisałam do bezpłatnej SR w Narutowiczu na marzec i szukam jakichś informacji jak to tak wygląda, czy ktoś był?

Ostatnia edycja:
reklama
ja byłam, dobra szkoła, ale dla tych, którzy maja dużo czasu, bo zajęć jest dużo. Do tego są przeplatane z ćwiczeniami, które sobie szczególnie ceniłam. Ja miałam duużo czasu, bo chodziłam na dwie szkoły rodzenia równolegle :) (o tej drugiej w Instytucie Świadomego Rodzicielstwa juz pisałam powyżej)
Z Narutowicza wyniosłam ćwiczenia i oddychanie, z Instytutu plan świadomego porodu, który również pomógł mi niezmiernie..

e.bru mam pytanie czy możesz mi dokładnie powiedzieć w jakim systemie są te zajęcia w Narutowiczu bo pani która mnie zapisywała niby mówiła ale tak szybko że się zgubiłam...chyba wspomniała coś o tym że na niektóre ćwiczenia chodzi się samemu a na niektóre z mężem...jak to jest

Ostatnia edycja:
kasia.natka, rzeczywiście jest tak jak piszesz - kilka bodajże pierwszych spotkań jest tylko dla kobiet, a potem przychodzi się z partnerem, który uczy się z nami oddychać, jak pomóc masażem w dolegliwościach itp. Bardzo to było pomocne. Oprócz tego są wykłady, ogólnie duża częstotliwość. Nie wiem czy nie było tak, że czasami wypadało tam byc nawet 3 razy w tygodniu, tak mi sie zdaje (ale może mi się mieszać, bo jak pisałam, my chodziliśmy równolegle do Instytutu świadomego Rodzicielstwa, gdzie wiedza była zupełnie inna (również bardzo cenna)

dziękuję e.bru :-)
z tego co pamiętam z tej rozmowy telefonicznej przy zapisie to zajęcia są 4x w tygodniu :szok: 2x wykład i 2x ćwiczenia ale obiecuję że jak już dostanę dokładny plan to dam znać bo może ktoś będzie zainteresowany

Witajcie dziewczyny!
Otwieram nowy wątek szkół rodzenia w Krakowie.
Piszcie, które szkoły wam się podobają, a do których się zraziłyście.

Ja zacznę od mojej autorskiej szkoły- PICOLINO.

Szkoła mieści się w centrum Krakowa na ulicy Długiej.
Jest to innowacyjna szkoła z nowoczesnym podejściem do porodu i opieki nad noworodkiem.
Mamy szeroką ofertę usług m.in
kurs Aktywni Rodzice
Zajęcia gimnastyczne Aktywne 9 Miesięcy
chustonoszenie
masaż Shantala dla niemowląt i dorosłych
Warsztaty pierwszej pomocy
Gimnastyka dla mam po porodzie
Zajęcia na basenie taty z dzieckiem

Jesteśmy JEDYNĄ w Polsce Szkołą Rodzenia, która pracuje na symulatorach noworodków- RealCare Baby.
Lalki te, odzwierciedlają idealnie prawdziwe dziecko, uczą przyszłych rodziców jak zajęć się dzieckiem.
Dzieci RealCare Baby wypożyczamy przyszłym rodzicom do domu BEZPŁATNIE.

ZAPRASZAMY !!!

Szkoła Rodzenia Kraków - Picolino

Polub nas na facebooku, otrzymasz specjalną ofertę cenową na nasze usługi!:)

Ja polecam Szkoła Rodzenia Kraków - Picolino
Jest to jedyna w Polsce skzoła rodzenia, która wypożycza bezpłatnie dla rodziców symulatory niemowlaków, które uczą właściwej opieki nad dzieckiem.
Dzieci RealCare Baby sa w każdej szkole rodzenia w USA, szczególnie przyszli tatusiowie chwalą sobie możliwość nauki i przećwiczenia swoich umiejętności na symulatorze:)

Zapraszamy!:)

tak jak obiecałam - potwierdzam - zajęcia w szkole rodzenia przy szpitalu Narutowicza odbywają się przez 4 tygodnie, 2x w tygodniu są wykłady (8) i 2x w tygodniu są ćwiczenia (7) z których 5x same panie i 2x z partnerem, oczywiście można chodzić tylko na wykłady jak ktoś nie chce ćwiczyć

reklama
Do góry