• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szpital Żeromskiego - polecajka

Cześć, jestem w trakcie procedury IVF, chciałabym rodzić w Szpitalu Żeromskiego, więc chciałabym też żeby prowadził mi ciążę któryś z lekarzy/lekarek tam pracujących - możecie kogoś polecić? dziękuję :)

reklama
Cześć, jestem w trakcie procedury IVF, chciałabym rodzić w Szpitalu Żeromskiego, więc chciałabym też żeby prowadził mi ciążę któryś z lekarzy/lekarek tam pracujących - możecie kogoś polecić? dziękuję :)
Wiesz, ze to w sumie bez różnicy czy lekarz pracuje w tym szpitalu czy nie?:)
Nie ma specjalnego traktowania ani nic. W okolicy są lekarze do polecenia, ale nie pracują w Żeromskim.

hmm, to może ja jeszcze mentalnie w zamierzchłych czasach, choć zdaje mi się że sporo kobiet kombinuje w ten sposób... zależy mi na lekarzu z otwartą głową, który poprowadzi mi ciążę 40+ , będę wdzięczna zatem za wszelkie polecajki

hmm, to może ja jeszcze mentalnie w zamierzchłych czasach, choć zdaje mi się że sporo kobiet kombinuje w ten sposób... zależy mi na lekarzu z otwartą głową, który poprowadzi mi ciążę 40+ , będę wdzięczna zatem za wszelkie polecajki
Nie wiem co kombinuje. Opieka w szpitalu jest taka sama niezależnie od tego czy masz lekarza z tego szpitala czy nie. Twojego lekarza nawet nie będzie przy Twoim porodzie.

Jedyne miejsce, gdzie faktycznie może to zrobić rożnicą jest Uniwersytecki, jeżeli prowadzisz ciąże prywatnie u ordynatora. Ale to też nie na zasadzie lepszego traktowania, a raczej że w razie naglej hospitalizacji nie będą Cię na IP długo trzymać i nie odeslą Cię do innego szpitala.

A w Hucie dobry jest dr Jaworowski (syn). Ma placowkę na Bulwarowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry