Cześć, jestem w trakcie procedury IVF, chciałabym rodzić w Szpitalu Żeromskiego, więc chciałabym też żeby prowadził mi ciążę któryś z lekarzy/lekarek tam pracujących - możecie kogoś polecić? dziękuję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz, ze to w sumie bez różnicy czy lekarz pracuje w tym szpitalu czy nie?Cześć, jestem w trakcie procedury IVF, chciałabym rodzić w Szpitalu Żeromskiego, więc chciałabym też żeby prowadził mi ciążę któryś z lekarzy/lekarek tam pracujących - możecie kogoś polecić? dziękuję![]()
Nie wiem co kombinuje. Opieka w szpitalu jest taka sama niezależnie od tego czy masz lekarza z tego szpitala czy nie. Twojego lekarza nawet nie będzie przy Twoim porodzie.hmm, to może ja jeszcze mentalnie w zamierzchłych czasach, choć zdaje mi się że sporo kobiet kombinuje w ten sposób... zależy mi na lekarzu z otwartą głową, który poprowadzi mi ciążę 40+ , będę wdzięczna zatem za wszelkie polecajki