reklama

Szpital

Milenaa0810

Zaciekawiona BB
Witam
Dzisiaj rano tak przed godziną 5 poczułam silny skurcz, później bolało mnie podbrzusze i gdy poszłam do łazienki zobaczyłam że mam mokra bieliznę oraz na papierze jakiś śluz (czop wydalony we wtorek), ledwo co mogłam chodzić, najgorzej boli podczas leżenia, przestalo po jakiś 40 min kiedy zapytałam pielęgniarki ona powiedziała że tojuz prawie poród i żebym założyła wkładkę, ale od tamtej pory minął jakiś czas po czym o godzinie 6.15 znowu mnie zabolało ale już delikatniej i trwało 2 min o godzinie 6.21 znowu złapało i trwa nadal (6.30). Mam wrażenie jakby coś ze mnie leciało. Czy to może być po natamycyna unia?
Na badaniu u lekarza w poniedziałek dowiedziałam się że mam rozwarcie na 2 palce a wczoraj powiedział że na 1 palec. Jestem po terminie miałam go na 9 lipca.

reklama
Ale masz prawo, idź Ty albo mąż i pytaj dokładnie. Muszą udzielać takich informacji, widocznie trzeba bardziej dociekać.
Dopytam jeszcze na obchodzie dzisiaj będzie ordynator przynajmniej powinien być. Bo na ktg jaki tako skurczy za dużych to tu nie widzę bo się trochę uspokoiło ale boleści są nadal co jakiś czas

Dopytam jeszcze na obchodzie dzisiaj będzie ordynator przynajmniej powinien być. Bo na ktg jaki tako skurczy za dużych to tu nie widzę bo się trochę uspokoiło ale boleści są nadal co jakiś czas
Niektórym skurcze porodowe się nie piszą a innym wywala w kosmos a nie czują. Różnie bywa.

Wsluchaj się w ciało i czekaj na regularnosc.

Moze to takie skurcze przepowiadające, ja je miałam tuż przed porodem jak juz lekkie rozwarcie było. Pewnie Lada moment zaczniesz rodzic.

Lekarza możesz zapytać nie tylko na obchodzie. Idź do dyżurki lekarskiej i pytaj jaki mają plan na Ciebie. Jesteś w szpitalu a zadajesz co chwilę pytania na forum. Dla mnie to co najmniej dziwne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry