reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szpitale, kliniki, ginekolodzy KRAKÓW

Miasto
Kraków
Otwieram nowy wątek, bo nie dogrzebałam się do żadnego wcześniejszego starego poświęconego temu tematowi. Jak jest w Krakowie? Znacie dobrych ginekologów w tym mieście? :-)

reklama
witam
chętnie się przyłączę do wątku. jestem nowa na forum i dopiero się rozglądam ale po przeczytaniu głównego wątku o szpitalach itp. w Krakowie stwierdzam że nie ma tam informacji o dobrych i sprawdzonych ginekologach.
Ja i mój mąż staramy się o dzidziusia więc chciałabym się dokładnie przebadać zwłaszcza że dłuuuuugo tego nie robiłam. Proszę polecajcie kompetentnych i przyjaznych kobiecie lekarzy!!

Właśnie znalazłam wątek regionalny "Kraków" gdzie są info o ginach więc zapraszam zainteresowane!!
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
ja polecam dr. Piotra Chałupczaka, ma prywatną praktykę na ul. Sienkiewicza. Prowadził dwie moje ciąże. Przede wszystkim ma bardzo duże doświadczenie (pracuje w szpitalu na Kopernika) a wiadomo, że tam najtrudniejsze przypadki trafiają z całej Małopolski. Doktor to oaza spokoju i dobrego humoru :) bo jeden minus jest drogi ;D wizyta od 110 zł i więcej, w gabinecie ma w miarę dobre usg. Na pewno trzeba się przygotować na duże wydatki jeżeli chodzi o przeprowadzane badania podczas ciąży - ale ma to ogromne pozytywne efekty - jeżeli byłoby coś nie tak to od razu wyłapuje a to jest bardzo ważne w końcu dziecko i mama jest najważniejsza!

ja polecam dr. Piotra Chałupczaka, ma prywatną praktykę na ul. Sienkiewicza. Prowadził dwie moje ciąże. Przede wszystkim ma bardzo duże doświadczenie (pracuje w szpitalu na Kopernika) a wiadomo, że tam najtrudniejsze przypadki trafiają z całej Małopolski. Doktor to oaza spokoju i dobrego humoru :) bo jeden minus jest drogi ;D wizyta od 110 zł i więcej, w gabinecie ma w miarę dobre usg. Na pewno trzeba się przygotować na duże wydatki jeżeli chodzi o przeprowadzane badania podczas ciąży - ale ma to ogromne pozytywne efekty - jeżeli byłoby coś nie tak to od razu wyłapuje a to jest bardzo ważne w końcu dziecko i mama jest najważniejsza!
z tego co wiem na Kopernika trafialy - bo sie zepsul jako szpital okropnie...

Do góry