reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

dzastin_a

Początkująca w BB
--------------------------------------------------------------------------------
cześć dziewczyny czy może któraś z was tam rodziła dziecko , bo ja tak, dwa
lata temu. jakie sa Wasze opinie na ten temat? jeśli chcecie ze mną
porozmawiać napiszcie do mnie , chętnie porozmawiam i odpowiem na pytania.
polecam tą klinikę , ja miałam tam super obsługę.Justyna

reklama
ja chetnie porozmawiam... moge tutaj? Czy wolisz przez prywatne wiadomosci lub moze masz swoj numerek jakiegos komunikatora (gadu-gadu lub tlen)?

napisz do mnie mój nr gg 7140560 dzastin_a

Witam serdecznie.
Mam termin porodu na 01.09.2005. W kinice SPES mam lekarza prowadzcego /dr. Bałasz/ i chętnie dowiem się o tej klinice coś więcej. Mam pewne obiekcje co do porodu w prywatnych klinikach i sama nie wiem jaka jest tam opieka medyczna. Proszę powiedzcie coś o tej klinice, rodzić tam czy lepiej w jakimś innym szpitalu. POZDRAWIAM ::)

wiesz trudno mi powiedzieć , czy bym tam jeszcze raz rodziła? zaraz po moim porodzie w telewizji byl program , właśnie o tej klinice i o dok. Bałaszu , coś tam nie dopilnowali i coś się stało z dzieckiem , dokładnie to juz nie pamietam tego programu , bo to było prawie trzy lata temu. Co ja moge powiedzieć ? Byłam bardzo zadowolona z lekarzy i połoznej , nie pamiętam juz nazwisk tych ludzi , ale podeszli to mnie bardzo serdecznie ,zajeli się mną fachowo. Natomiast jak pamiętam , kiedy tam przyjechałam już z bólami , to jakaś lekarka zaczęła badanie rozwarcia , na ile mam , coś jej sie nie spodobała i jeszcze raz mnie zaczęła badać, nie było to przyjemnie , wręcz wstrętne , na szczęście tej lekarki juz potem nie widziałam. Jak wiem możesz tam jechać i lekarze cię oprowadzą po salach. nie wiem czy masz tam rodzić , wybór należy do Ciebie.

Dziękuję za informacje. Właśnie dzwoniło mi gdzieś o tej klinice ale nie do końca byłam pewna czy to o to klinikę chodziło. No cóż pierwszy poród miałam w Żeromskim i niemiło go wspominam, a najgosze to jest to że nie zauważyli u mojego syna wady czaszki.... Pół roku później miał 12 godzinną operację. Sama nie wiem co robić... :-[

Agula , sama nie wiem co ci mam napisać? jest dużo szpitali w Kakowie , mzoże sie poradz kogoś. Ale jeśli ci odpowiada ta klinika to rodz tam .wiesz pewnie wszędzie się cos dzieje tylko może tam , bardzo sprawę nagłośnili , jednak to ,, prywatna klinika,, , może dlatego , może konkurencja dla innych szpitali???

Dziewczyny zwracam się z prośbą o jakiekolwiek informacje na temat najlepszych waszym zdaniem szpitali i ginekoloków!! Interesują mnie województwa: małopolskie i śląskie... Proszę o odpowiedź!! Szukam najlepszego gin. Czekam na wasze odp :) Z góry dziękuję :)

Polecam Prywatny Sz[ital Położniczo - Ginekologiczny Ujastek w Krakowie - Nowej Hucie. Kompetentny i miły personel, no i czysto...

reklama
Aha! Szpital posiada umowę z NFZ więc porody są bezpłatne (rówież rodzinne). Płaci się dodatkowo za znieczulenie lub poród w wodzie. Jest możliwość korzystania z poradni przyszpitalnej ale wizyty są odpłatne (50zł).

Do góry