Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, może któraś z Was wie jak to jest z porodami w Koperniku, czy to dobry szpital? Ja jestem w 39 tc, od początku wybrałam Madurowicza, tam chodziłam do szkoły rodzenia, stamtąd mam lekarza, nastawiłam się, a tam strajk, który nie wiadomo, czy się skończy do 15- wtedy mam termin. Zastanawiam się, czy Rydygier, czy Kopernik?
. Ale muszę to przeżyć. Tym razem będzie mi je robił mój lekarz bo jest to cięcie zaplanowane także można co nieco ustalić wcześniej.
.Mandzia ja planuję też poród w Madurowiczu moja dr powiedziała, że już w styczniu powinno wszystko wrócić do normy. Mam termin na marzec.. zastanawiam się czy jest mozliwość w Madurowiczu poznać wcześniej jakąś położną i jak jest z dzieciaczkami czy są przy mamie :-)w matce polce były oddzielnie jak ja rodziłam-koszmar, ciekawe czy też można jakoś mieć jednoosobowy pokój?

w ICZMP na 5 pietrze dzieciaczki leza z mamami w pokoju
na noc jesli chcesz oddajesz dzieciaczki pod opieke poloznych
bodajze na 3 pietrze dzieciaczki sa osobno niz ich mamy;-)