Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dzisiaj tez duzo kobitek przyszło, bo dzień terminu,ale nic się nie dzieje-ja nie polecam takiej opcji-czyż nie lepiej czekac na "akcję" w domu???
.Najczęsciej to wygląda tak,że po prostu zbyt późno prz\ystawione do piersi noworodki nie chcą ssac albo ich mamy nie mają pokarmu.Mnie zależy na karmieniu piersią, więc uderzam na te pozostałe dwa oddziały.Dzis wypisałam się z Matki Polki na własne zyczenie. Poszłam tylko na badanie blizny po pooprzedniej cedsarce-wyszło wszystko ok,ale i tak chcieli mnie trzymac do porodu(a termin mam w sumie na 26.12, a przeciez mogę urodzic później). W końcu się zdecydowałam wyjśc...Dziewczyny, tam jest taki tłok, że juz nie mają gdzie kłąśc ciężarnych, u nas na oddziale (Periantologii i ginekologii na 3 piętrze) sporo brzuchatek leżało na korytarzu, ja w poniedziałek załapałam się jeszcze na salę.A dziś to największe zamieszanie, izba przyjęc ciagle dzwoniła,żeby kombinowali miejsca, bo tyle się zgłosiło babeczek do porodu.Duzo kobitek tam bylo przetrzymywanych-bo termin okołoporodowy, więc "na wszelki wypadek" i "skoro juz tu są".To bez sensu. Dzisiaj tez duzo kobitek przyszło, bo dzień terminu,ale nic się nie dzieje-ja nie polecam takiej opcji-czyż nie lepiej czekac na "akcję" w domu???
W dodatku personel dzis nam mówił,że w tej chwili wszystkie inne porodówki w Łodzi nie są czynne-w Rydygierze też(ktos coś wie??).Tak więc teraz zostaje tylko atka Polka.
Aha, tam na 3 pietrze dzieci leżą na osobnym oddziale, niż matki, więc jeśli komus nie pasuje, to trzeba uprzedzic w izbie przyjęc,że chce się na inny oddział(sa jeszcze dwa). Nawet kobitki po cesarce muszą same łazic do dzieciaczków na karmienie-jeśli są w stanie.Najczęsciej to wygląda tak,że po prostu zbyt późno prz\ystawione do piersi noworodki nie chcą ssac albo ich mamy nie mają pokarmu.Mnie zależy na karmieniu piersią, więc uderzam na te pozostałe dwa oddziały.

ogolnie pobyt wspominam pozytywnie tylko faktycznie natlok niesamowity jak lezalam na porodowce czekajac na operacje to w ciagu 2 godzin urodzily chyba z 4 kobitki