Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was. Ja będe rodzic w Madurowiczu, słyszałam dobre opinie. Poza tym moja prowadząca tam pracuje, bardzo fajna babka dr. Kuzmecka, polecam z czystym sumieniem
. Uważam,że tymi kryteriami akurat nie ma co się kierowac. Wazniejsze jest wyposażenie szpitala(w naszym przypadku szczególnie sal porodowych), jakośc sprzętu...Watce Polce jest najlepszy oddział ratowania noworodków, więc wybrałabym tylko ten szpital,gdybym miała jakies problemy z ciążą. Madurowicz też ma dobre zaplecze w tej kwestii-uważam,że są to obecnie dwa najsensowniejsze szpitale w Łodzi
.
witam dziewczynkimam pytanie czy w matce polce dzieciaczka po porodzie ma sie przy sobie czy są osobne sale dla noworodków? No i po drugie jaka jest opieka po porodzie(chodzi mi o podejscie pielegniarek) bo nie słyszałam dobrych opinii na ten temat z góry dziekuje

.No ale wybrałam lekarza przyjmującego bliżej mnie...Powiedz mi jeszcze, czy w Madurowiczu trzeba wcześniej uprzedzic o chęci porodu rodzinnego i czy na wszsytkich salach matki przebywają z dziecmi?? Może juz nawet ktos to pisał, ale juz mi sie myli Matka Polka z Madurowiczem