Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zastrzeżeń nie mam mogę Ci napisać jak to tam jest ...przychodzi sie z wynikami badań krwi i moczu daje wcześniej kartki jakie zrobić i jak się przygotować do zabiegu że dziecko ma nie jeść itd potem idziesz na termin wypisuje Ci w recepcji kartę do zabiegu idziesz do poczekalni osobno jest nie tam gdzie się czeka normalnie i z tej poczekalni wywołują na rozmowę z anestezjologiem bada osłu****e itd ... potem sie czeka na wezwanie do samego zabiegu ja mówiłam młodej że idzie na badanie czy dobrze oddycha noskiem tam u mnie na kolanach dali jej maseczkę po kilku wdechach zasnęła cały zespół ją odebrał mi z kolan i ja wyszłam do poczekalni po 5-10 minutach już wołali do pokoju tam leży kilka dzieci juz po zabiegu . Dziecko jest tam już z wenflonem i musi cały czas wydmuchiwać nos wiec warto trenować w domu jeśli jest małe i kiepsko umie ;-) nosem leci wiadomo krew jak przestanie u nas tak po 2 h to idzie się do domu jak nie przestaje po długim czasie to zakładają ucisk waciki do nosa i dziecko zostaje na noc można leżeć z dzieckiem w łóżku bo lekarz mówił tym rodzicom co zostali że mogą a tak dziecko ma cały czas leżeć podnosić się do wysmarkania nosa w czasie tego leżenia warto zabrać troszkę zabawek żeby sie nie nudziło i wodę do zwilżania ust a potem w domu leżenie 1 dzień cały czas w drugi sporadycznie może wstać wyjść chyba na dwór po 6 dniach młoda mogła po tygodniu miałam wizytę kontrolną jak było ok mogła już szaleć
z jedzeniem też źle nie ma byliśmy na 17 o 20 już mogła małe łyczki wody o 21 już jadła kisiel wszystko w temperaturze pokojowej.....ogólnie ból gardła to po przebudzeniu pierwsze kilka minut i taki szok na wenflon brak rodzica wiec popłakała się ale jak przyszłam to po 15 minutach już widziałam ze jest ok i jak się pytałam co ją boli to mówiła że ręka przez ten wenflon ...wszystkie dzieciaki panikowały niektóre nic nie bolało jak się przebudziły z lekarzem to popłakiwanie przyszedł rodzic krew z nosa poleciała za 3 razy i po 3h do domu .... wcześniej przed wyjściem jeszcze przeprowadza rozmowę co do jedzenia tego leżenia w domu tego co i jak było na zabiegu .... jakby cię coś ciekawiło to pytaj ale chyba wszystko Ci opisałam