reklama

SZTUCZNE MLEKO

Nikos przepraszam że dopiero odpisuje ale nie zaglądałam na BB, ja też jak podobnie jak dziewczyny nie gotuje butelet, myje je pod bieżąca wodą robie tak juz od dłuzszago czasu i jest wszystko wporządku. A jesli chodzi o kubeczek to mały nie zabardzo z niekapka lubi pic woli jak mu sie daje z naszego kubeczka.

reklama
miałam się już was dawno zapytać... ale cały czas zapominam ;) które smoczki do butelek są lepsze silikonowe czy z kauczuku zastanawialam sie nad tym ostatnio, ja mam nuka silikonowe, bo z kauczuku za bardzo nie idzie ani jedzenie ani picie mojej Małej..

ale pogoda Mała tylko nabiera kolorów i na wadze, a mama zrzuca z wagi..
przyjemne z pozytecznym ;) :)

Jaga, my też używamy silikonowych nuka...są the best ! Kauczukowe czy tam lateksowe fe jak dla nas. Jakoś nie przypadły nam do gustu. Z nuka mają fajne bajery..nawet gryzaczki silikonowe, anatomiczny kształt i wydają się zawsze czyste i świeże, choć zmieniamy raz na 1-2 miechy. No właśnie, jak często wymieniacie gryzaki i smoki? Tak jak zalecają producenci?
P.S. Słońce niech sobie weźmie trochę urlopu...

ja wymieniam jak widze ze jest cos nie tak...
no to musze wrocic na szczepienie.... niestety.......
a dziś świętujemy 5 mieisęcy i flacha wskakuje na 210 ml.. ;) ;) choc już dawno wskoczyła po nocnym spaniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry