reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
nieeeeeeee bedzie tak zle skakanka . napewno sie pojawisz. dzidzia bedzie grzeczna i bedziesz miała tyle czasu co masz. najwazniejsza dobra organizacji . a i łatwiej przy drugim dziecku chyba człowiek tak nie panikuje , nie boi sie o wszystko. głowa do góry..............:-) :-) :-) a jak ty juz dwie córy bedziesz miała odchowane to pewnie połowa z nas wpakuje sie poraz kolejny w pampki a ty na goraco :za jednym zamache,:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: pewnie ze pocztaki sa trudne ale kto powiedzial ze wychowanie dzieci to ,,pestka". zawsze jest co robic czy jest dwoje czy jedno

minia
oddawaj tą pogode u nas paskudnie było cały dzien ale jak sie wygrzebałysmy z domku to na szczescie juz nie padało:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: dzis jestesm skonana. dopiero padła spac ...............:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale byłam wytrwała i poczekałam az sama zasnie . nie buajłam , nie nosiłam, głaskałam po pleckach i taks ie umordowała i zasneła:confused: :confused: jutro rano znów do pracy:wściekła/y: :no: :no: :no: :no: nie mam siły.

MADZIA dzięki za ciepłe słowa:-):-):-)chłonę jak gąbka;-);-)na zapas;-)
ja jestem z drugiego końca Polski, mieszkam koło Oświęcimia w małej miejscowości Chełmek.

witam z kaffka
u nas pogoda ładna ale maja chora wiec znów siedzaenie w domku . :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: kiedy minie ten okres chorób ............znów nie spalam prawie cała nocke a na 14.00 do pracy jak ja to wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1napisze z pracy. na szczescie dzis luz i pewnie cały dyzur w internecie spedze ale wtedy jeszce bardziej jestem zła po ten czas mogłam poswiecic dziecku anie bezczynnie marnowac go .................................:szok: :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry