Pscola
Fanka BB :)
Agiagii - przykro mi, ze taki masz teraz smutny okres ,ale dla pocieszenia (choc to moze marne pocieszenie) powiem Ci, ze chyba kazda z nas miala i ma takie momenty, kiedy strasznie teskni do Polski - wiem, ze Ci to w tej sytuacji niewiele pomoze, ale z czasem napewno bedzie lepiej 
ja tez na poczatku nie mialam zadnych znajomych (bo i skad!), pierwsza prawdziwa kolezanke poznalam na kursie w szkole rodzenia, a teraz kiedy Maxio chodzi do przedszkola mam ich duzo wiecej - no i mam Was - co polskie dziewczyny to polskie

jesli bedzie Ci bardzo smutno, to pisz, a jesli chcesz to mozemy rowniez prywatnie pogadac :-)wyslij po prostu prywatna wiadomosc
sciskam Cie mocno:-)

ja tez na poczatku nie mialam zadnych znajomych (bo i skad!), pierwsza prawdziwa kolezanke poznalam na kursie w szkole rodzenia, a teraz kiedy Maxio chodzi do przedszkola mam ich duzo wiecej - no i mam Was - co polskie dziewczyny to polskie

jesli bedzie Ci bardzo smutno, to pisz, a jesli chcesz to mozemy rowniez prywatnie pogadac :-)wyslij po prostu prywatna wiadomosc
sciskam Cie mocno:-)
Jeszcze dzisiaj przaszla @ wiec juz wogole czuje sie fatalnie

, ale to fajnie że jest nas coraz więcej.
.
w ciągu dnia "miewa" drzemki (bo snem tego nie nazwę) po 15 minut natomiadst zasypia mi właśnie mniej więcej około 11 w nocy, śpi w naszej sypialni a ja do własnego łóżka zakradam się jak złodziej, byle szmer go budzi i mam jazdę do 2- 3 nad ranem