reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello

a tu co znow tak przycichlo

Dzis pogoda elegancka wiec z dziecmi spedfzilam czas poza domem.laura grzeczna i lubi spac w te cieple dni w wozku na spacerku:-)Grzecznie teraz spika wiec mamcia szleje

Zuzanno witaj po przerwie fajnie ze sie odezwalas.Wiem ze bede miala co robic jak L zacznie biegac:laugh2:

reklama
Hej Aniu,
no ja jeszcze jestem, pisze z pracy bo mam chwilke, a jakos nie chce mi sie robic....:baffled:to chyba zawsze tak przed urlopem, jeszcze tylko jutro i w piatek wyjezdzamy

a u Ciebie juz niedlugo urodzinki Laury, co dostanie fajnego, macie juz pomysl?

dzisiaj moj Nikos poszedl z przedszkolem do lasu-ciekawe jakich skarbow naznosi

Witaj Pascola wlasnie nie mam pomyslu na prezencik moze mi pomozesz no i reszta dziewczyn rozniez:tak:

Fajnie ze jedzieci na urlopik relax kazdemu sie nalezy:-)

Dzis bylysmy na spacerze po drodze zrobilysmy zakupy na obiadek byla pomidorowa a teraz Laura spi wiec ja buszuje:laugh2:

Hej Aniu,
my kupilismy Maxiowi na pierwsze urodzinki takiego pompowanego konika (sa tez inne zwierzatka), moga dzieci na nim hopsac po mieszkaniu - mamy go do dzisiaj, jest niezniszczalny, a dzieciaki maja z nim frajde:-), ,sluzyl nam nawet w zimie jako "sanki"

Nikos dostal od nas Bobycar - ale to tylko dltaego, ze Maxio juz mial, a on chcial tez jezdzic - autko tez swietne, ale moze dla troche straszego dziecka

ello
dzieki Pscola:-) chyba pomysle o tym zwierzatku bo samochodzik juz mamy:baffled: Dzis brzydka pogoda wiec bylismy tylko na zakupach w realu a tak sprzatanie gotowanie.... codziennosc

a gdzie reszta kobietek:confused:

Hej,

u nas dzis dosyc ladnie, mamy ok 18 stopni, a bylo juz 30:szok: Za dwa tygodnie jedziemy na wesele do PL. Juz sie nie moge doczekac, a teraz caly czas staram sie wkuwac teorie do egz. na prawko, ja juz chyba za stara jestem, bo cos pamiec zaczela mi szwankowac:szok::tak:;-);-);-). Eryk juz od 2 miesiecy juz odpieluchowany chodzi:tak:, w nocy zreszta tez bez pieluchy:tak: Jaka to wygoda:tak: Nie trzeba wkolko pieluch kupowac, a i oszczednosc jest. W polowie lipca przeprowadzamy sie do nowego mieszkanka z ogrodkiem, oj pogrilujemy sobie w koncu na powietrzu:tak::-)

Hej laski :))))))))))))) my już po chrzcinach teraz czekamy na wakacje. Wyjazd 12 lipca nad Polskie morze. Już sie nie mogę doczekać. Szymon ma juz 3 mies. i 24 dni i jest cudny. Kolki minęły i całkiem inne dziecko. Bardzo dużo gaworzy> Pozdrawiam papappaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A zapomniałam jestem z siebie dumna bo udało mi sie zrzucic 25,5 kg czyli tyle ile przytyłam w ciąży.

Załączniki

• P1010880.jpg
    P1010880.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 59
  • P1010914.jpg
    P1010914.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
witaj Madlalenko masz cudnego Aniloka

Mnie tu nie bylo bo w domku maly remoncik.Ale juz posprztane wiec luzzz

Zazdroszcze tych wyjazdow ja tez sie wybieram nad polskie morze ale w sierpniu zobaczymy jak to bedzie bo z Moim to nigdy nie wiadomo.Za miesiac czeka nas ROCZEK Laury tak szybko ten czas ucieka:rofl2:

a reszta dziewczyn gdzie?????

reklama
hej hej ja tez jetsem tylko zazwyczaj tu takie pustki ze az sie pisac nie chce:-:)szok:

LAURA sliczna dziewczynka i jak szybko zaczela chodzic!!! naprawde super zdolna jest!!!

SZYMUS sliczny slodziaczek ! MAGDALENA tak szybko schudlas tyle kilosow!!! wielkie woow i gratulacje!!!

my korzystajac z przepieknej pogody bylismy na pikniku w parku, ale cos mi corcia zaczyna katarzyc..szkoda bo najgorzej chorowac w ladna pogode...:-:)sorry2:

Do góry