• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Jejku jak ten czas szybko leci! Anka Twoja Laura juz niedlugo roczek konczy a dopiero co niedawno taka maciupka byla!:tak::-) A ja poprawilam sobie humor dzieki zmianie fryzury:tak:;-) Bylam dzis u fryzjera i zrobilam kolor, balejaz oraz obcielam grzywke:tak: Jak szalec to szalec! A ogolnie to powinnam wlasciwie isc spac, bo spalam dzis tylko godzine:szok: Eryk sie w nocy obudzil i plakal i chcial koniecznie u nas spac, wiec go przygarnelismy;-);-):tak: Oczywiscie spal w poprzek wiec nie bylo mozliwosci sie wyspac:no:

dokladnie to samo chcialam napisac..pamietam jak LAura sie urodzila a tu juz taka duza i zdolna panienka!!!
AGA pokazuj efekty szalenstw fryzjerskich!!
a ma dzis wyrobilismy LAili drugi paszprt tymczasowy (zniw wazny na rok)!!!

Czesc Kobitki,
no to jestem spowrotem, jakos niewiele tutaj przegapilam, pewnie wolicie siedziec na dworzu i sie opalac, niz przed komputerem...popieram

nasz pobyt w Polsce byl znakomity, wesele b.fajne, troche Nikos nie chcial sie od nas "odczepic" na poczatku, chyba ta masa ludzi go troche zestresowala, ale potem zaczal tanczyc i bylo OK
a potem jeszcze tydzien bylismy u mojej mamy, wreszcie moglismy skorzystac i wyjsc tylko we dwoje:-)

a wczoraj obchodzilam urodzinki - tylko nie pytajcie ktore, bo szlag mnie trafi:wściekła/y::-) - super milo bylo, i maz mnie zabral na kolacje i piekne kwiaty i prezent
a dzisiaj az mi sie nie chcialo wstac do roboty i siedze sobie tutaj i udaje, ze pracuje:tak:

czesc
ja tez pamietam laurke jak byla malusia nawet ogladalismy wczoraj fotki Laurki ze szpitala.
Pscola skoro wszystko sie udalo i jestes zadowolona to tylko tak dalej.Nie dziwne ze nie chcialo Ci sie isc do pracy:tak:

a dziekuje pieknie, dziekuje!!!!:-)

a jutro mam urodziny malzonka, a prezentu jeszcze nie mam :szok:(tak pozno zaczac szukanie....jakos nie bylo kiedy), ale moze dzisiaj po pracy

Pscola gapa ze mnie Wszystkiego naj dla Ciebie no i mezulka:-)

My bylismy na zakupach a pogoda nijaka wiec spedzilismy go w domuk.Laura dzis apala az do 10:30 wiec dzien szybko minol:-)
Dzis mecz ciekawe jaki bedzie wynik
Piwko w lodowce i chipsy zakupione:rofl2:

reklama
ja wlasnie ogladam mecz a mam takich glosnych sasiadow nade mna..o wlasnie jest 3:2 chyba koniec prawie....a oni sie dra na balkonie................i stukaja i w ogole..ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry