Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczysz jak Tobie przeleci roczek:-)
I to jeszcze tak z przypadku wyszlo bo zostala nia moja polozna ktora odbierala porod... Musiala mnie chyba polubic bo zamiast na wyklad poszla ze mna rodzic,a po porodzie mimo ze miala kalendarz na maxa wypelniony tez przychodzila... Ba nawet po roku czasu zadzwonila zapytac jak sie chowie moja noemi :-) To bylo mile z jej strony :-)

dzieki....ach nie chwalilam sie...wlasciwie to do 11 tygodnia zniknelam z zycia towarzyskiego....praca...obiad... lozko...i tak w kolko...zero sily i ochoty na cos wiecej...spanie od 19:00 do 7:00...i tyle mnie widzieli...teraz mdlosci minely...ciagle jestem spiaca, ale do wytrzymania...Czesc Kobitki,
Lenna- albo cos mi umknelo, ale jakos wcale nie wiedzialam, ze jestes w ciazy - gratulacje
....Trzymajcie kciuki... No i odpieluszkowywanie nadal ...siku ladnie (wola i zrobi)nawet "kaka" wola ale zrobic nie potrafi...Jakas blokada

Czary mary