patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No chyba jestesmy na obrej drodze bo od 2 godzin nie slyszalam slowa "smok" :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i wlasnie tesciowa mi ciagle mowi ze mam LAili nocnik podstawiac ale ona owszem usiadzie powie si i nic nie robi, wszystko w swoim czasie mysle i nie daje sie sforsowac;-):-)
Laila ma jeszcze czas podobno odpowiedni wiek to 18mc wiec spokojnie.Ja Laure sadzam na nocnik i czasami uda jej sie zrobic siku Zawsze po przebudzeniu zrobi siku i czasami popoludniu wieczorami roznie bywa ale u nas to tylko zapoznawanie i zaprzyjaznianie sie z nocnikiem

No i zauwazylam ze cos czesto paluch w okolicy ust sie znajduje...
Oby nie zaczela ssac mi palucha

Oczywiscie mamy jakies postepy tyle ze kupka nie wyladowala ani razu wnocniku czy na kibelku...U nas na topie raczej nakladka sedesowa...
Godzina 01:15 (nienawidze tej godziny) ktos dzwoni do drzwi...Ja sama,spalam juz,wiec zakrecona...zapalilam swiatlo,patrze przez wizjer-niekogo nie ma...Zadzwonilam do Adama czy to on...Serce juz kurna szybko mi bilo
...No i on ze to nie on ani nikt ze znajomych...Kurde ,slysze ktos lazi po klatce,winda co chwile jezdzi gora dol...Patrze znowu prezz wizjera no i wszystko staje sie jasne...Kamien spada z serca
Cos u sasiadki...Tym razem chyba zmarla...:-( Bo tak w nocy sie dobijac
poliscja,straz pozarna.. winde jeszcze do 04:00 slyszalam jak jezdzi... Do tej godziny tez nie moglam zasnac
No i dzis wstalam przed 13:00
Nadal jestem sama...pije herbatke z cytrynka,zjadlam sniadanko a za chwile bede farbowala wlosy :-)
na podworko raczej bym sie nie odwazyla

:-

:-)tylko dzis wydaje mi sie jakby to byl sen, bo w jednym dniu pojechalam, bylam i wrocialm do domu....
, a co do nocy to wspolczuje, ja tez nie lubie bys sama, a jeszcze mieszkamy na parterze i mam wielkie dzwi na taras, jak sie wprowadzilismy, to bylo takie dziwne uczucie, ze ktos zawsze moze wejsc, albo patrzec przez szybe, wiec zainstalowalismy czujnik na ruch i zapala sie swiatlo, problem w tym, ze zapala sie czasem jak mocniej drzewa sie kolysza