Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej ANIU...no juz po zakupach,mosialam malemu mleko kupic i takie tam duperele.
Pogoda???zimnooooooooooooooo ale z nieba nic nie leci;-)
ide obiad konczyc...mam nadzieje ze wyniki wyjada ci dobre
pozdrawiam
Lenna dziekuje Mam kolezanke ktora jest w zwiazku z Niemcem i ich dziecko ma papiery niemieckie np. paszport ma niemiecki A jak chcesz polski paszport to musisz do Konsulatu jechac
Anula ja bylam w kik-u kupilam dla blizniakow kuzynki koszulki po 2euro na wyprzedazy wzielam 4
Co do wynikow to sama nie wiem czego sie spodziewac
Wiesz ANIA ja pare razy bylam w kiku i cos tam kupilam ale te rzeczy gatunkowo sa do dupy albo ja mialam pecha i na bubel trafilam
Maly spi a ja na NK i tu zajrzalam
zaczela sie nowa edycja big brather....ogladasz?ja czasem
Anula jak Laura bylam malutka to body i spiochy wlasnie tam kupowalam i w cunda:-) bylam zadowolona bo nic sie z nimi mi nie robiloA BB nie ogladam Moj teraz przerzuca programyJa tez na nk Ola Anula chyba faktycznie miala pecha heheh na buble trafiala
Wiecie kupilam kiedys malemu po domu takie trzy fajne bluzeczki i....dwie z nich w praniu te cale obrazki sie spralya pralam w odpowiedniej temp
kupilam stanik hm...lepiej nie mowic
kupilam pasek hm...lepiej nie mowic
niektore rzeczy sa ok body tez malemu kupywalam albo skarpetki...ale juz dawno tam nie bylam i chyba sie nie wybieram C&A albo H&M to sklepy ktorym mozna zaufac moze pare euro wiecej ale wiem ze maly czy ja troche te rzeczy ponosimy
Ja obecnie mam z kiku pajacyk do spania a tak to Lali ma ciuzki z cunda i hm
Ale nie powiem nie trafilam na kiczowata rzecz w kiku i pralam zawsze w 60st heheh na metki nie patrzalam
No wlasnie dzis dosatlam az 4 i troche mnie to zaskoczylo ze juz ludziska szaleja hehe a do swiat jescze 2 tyg
Kazdy wysyla tansze niz sms heheh czy telefon a juz nie wspomne o tradycyjnej kartce:-)