patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
adaje ze dostalam niespodzianke i wylatujemy 27-go na Krete... Luxury Accommodation Belvedere Royal Hotel Hersonissos Crete Greece All Inclusive Hotels to nasz hotel 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i 7 dni ciszy,spokoju i spania do poludnia...Chociaz obiecalam sobie w sumie ze te 7 dni chce chodzic na silownie
bo jest w hotelu...mam nadzieje ze chociaz raz trafie i pocwicze jak nalezy ;-)
ze mnie taka kucharka co to obiad potrafi zrobic i nic poza tym...a jak mam jakies imprezy urzadzac to chora jestem.
wiec tez rosol

tylko na podlodze woda 

w koncu wszystko skonczone i juz mozna bez obaw jechac 

np. naturalna blondynka zafarbowana na ciemny braz
rozstepy mozesz schowac i nikt nie widzi a co ja mam z glowa zrobic!?
ehhh oszpecilam sie fest,nie ma co....ale to pewnie kolejna zyciowa lekcja,wszystkiego trzeba doswiadczyc i wszystko przezyc-lekcja pokory 
a nigdy nie miałam - jakiejs zmiany sie mi zachciewa i nawet wczoraj w markecie przymierzałam do swojej buzi takie brązowe kłaki to byla chyba gumka do włosów
i farbe ide kupic jutro tylko nie moge sie zdecydowac z jakiej firmy
bo tyle tego jest ze mozna zgupiec jaka waszym zdaniem sie dlugo czyma na włosach i nie niszczy bardzo włosów????