Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak na chorwacji ale mam jeszcze problem przed samym wyjazdem :O:O
ZALALO MI PIWNICE!! :O:O a tam tyle jeszcze nie rozpakowanych pudel juz drugi dzien wiosluje i jakos tej wody nie ubywa...daniel kupil papke ale nie funkcjonowalo to za fajnie i ze szmata teraz walcze
Ojjj Agnieszka to wspolczuje...Chyba bym siadla i wyla
A co sie stalo?od opadow deszczu czy jakos inaczej zalalo?
U nas dzis pada deszcz...musialam po mloda zas busem jechac i do kity i z...Mojego nie ma...teraz to przydaly sie drugi samochod ;-)
A tak to stypa...odliczam dni do przyjazdu rodzinki...a potem URLOP i 7 dni ciszy,spokoju i spania do poludnia...Chociaz obiecalam sobie w sumie ze te 7 dni chce chodzic na silownie bo jest w hotelu...mam nadzieje ze chociaz raz trafie i pocwicze jak nalezy ;-)
U mnie pogoda od dwoch tygodni zrabana ...
Mam nadzieje,ze do 14 sie poprawi,bo na roczek chcialam grilla robic u tescia.Bo tak najprosciej.Innego pomyslu nie mam i nie chce miec...bo nie mam zamiaru stac przy garach caly piatek i sobote i zarelo szykowac ze mnie taka kucharka co to obiad potrafi zrobic i nic poza tym...a jak mam jakies imprezy urzadzac to chora jestem.
W niedziele tez bedziemy miec gosci z polski...przyjedzie juz chrzestna malej z chlopakiem i fajnie bedzie-lubie ich :-)
Ja obiadu dzisiaj nie robie...wlasnie zjadlam zupke chinska wiec tez rosol
No niestety deszcz...ale jak to sie zrobilo to nie mam pojecia...sciany suche tylko na podlodze woda
Ale juz wczoraj wszystko zrobilam :-):-) normalnie jestem taka happy w koncu wszystko skonczone i juz mozna bez obaw jechac
na urlopie sie czasem odezwe(nie wiem czy tam bedzie net) ale jak wroce to odrazu sie odezwe i wkleje focie z urlopu
JOLCIA... ja tez uwielbiam chinskie
Dziewczyny jak to u was ze strata wagi po porodzie,ile przytylyscie i co z rozstepami ??---okropny temat...
Agnieszka Ty w poniedzialek mialas wyjezdzac na urlop,co tu jeszcze robisz?;-)
U mnie z waga po ciazy lepiej niz przed...rozstepow nie mam,wiec dla mnie ten temat nie jest okropny;-)zreszta....sa gorsze tragednie niz rozstepy np. naturalna blondynka zafarbowana na ciemny braz rozstepy mozesz schowac i nikt nie widzi a co ja mam z glowa zrobic!?ehhh oszpecilam sie fest,nie ma co....ale to pewnie kolejna zyciowa lekcja,wszystkiego trzeba doswiadczyc i wszystko przezyc-lekcja pokory
HEJ hej Jola nie mów ze tak tragicznie wyszło bo ja tez z blondu przymierzam sie na brąz a nigdy nie miałam - jakiejs zmiany sie mi zachciewa i nawet wczoraj w markecie przymierzałam do swojej buzi takie brązowe kłaki to byla chyba gumka do włosów i farbe ide kupic jutro tylko nie moge sie zdecydowac z jakiej firmy bo tyle tego jest ze mozna zgupiec jaka waszym zdaniem sie dlugo czyma na włosach i nie niszczy bardzo włosów????