reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej laseczki ja znowu nie wyspana ostatnio za późno sie kłade bo co dziennie ok północy:szok::szok::szok: a wstaje zawsze o 6, no cóż w pl to juz wogóle bez spania bo zawsze jak jedziemy to tylko po imprezach biegamy, bo wykorzystujemy ze mamy z kim Szymona na noc zostawic:-);-):tak::-D.

Ja juz od 7.30 latalam dzisiaj na miotle za szmatą w rece w kancelari adwokackiej, dwie godzinki odbębniłam a zaraz ruszam na ryneczek bo mam liste zakupków do pl:-D:-) taką długa ze szok:szok::szok::szok: a wczoraj nie wytrzymalam i w drogeri skusiłam sie na podkład estee lauder:szok::-D i płyn do kąpieli mega piana bo dzisiaj mam w planie poleżec w wannie aż sie zmarszcze:-D
a dzisiaj na obiadek dla nas ryz z UNCLE BENS czyli prawie gotowe danie na szybka a dla Szymka makaron z mieskiem i białym sosikiem + na specjalne zyczenie synka musi byc dodana kukurydza z puszki (tak sobie ubzdurał i inaczej nie zje:baffled:) Miłego dnia kobitki

reklama
Aaa mialam opowiedziec jeszcze ze dzis przeszlam maly zawal serca jak otworzylam mlodej ksiazeczke z wszystkimi kontrolami itd od lekarza... patrze bo musialam cos sprawdzic a tam prawie we wszystkich niewypelnionych rubrykach krzyzyki...iksy i inne cuda...a w miejscu pieczatek podpisy i jakies malunki... nie myslcie ze ja to gdzies na wierzchu trzymalam...mialam schowane w najwyzszej szufladzie komody...po boku za takim pojemnikiem...gdzie mloda mussialaby krzeslo wziac...no i musiala tez wziac...po cichu wypelnic rubryki i schowac spowrotem...ciekawe co na to lekarz jak to zobaczy
r010.gif

Magda udanych zakupow :-)

witam ja po bieganiu i po kapieli..... ale mimo to dalej obolala i nie wiem czy z masazu czy po tym co po masazu bylo hihihihihi

tak biegam sobie bo rzucilam palenie 3 tyg temu i tak sobie biegac zaczelam i na fitness chodze a kawke to w piekarni wypijam nie biegam z kubkiem w reku :-)

no ja tez na nk zaraz wejde kolezanke poogladac hihihih

no to patrycja masz kolorowa ksiazeczke teraz moj syn tez mnie tak nie raz zalatwil ostatnio moj mietvertrag mi pomalowal MAZAKAMI :) jakies statki kosmiczne tam byly i jak poszlam do adwokata bo mialam problem z firma nie umial sie doczytac co tam pisze bo moj syn wszystko na granatowo pomalowal.....:) ale jakos dalo sie to zalatwic..... ja mu kupuje notesy non stop to wiem ze mi do papierow sie nie dobiera wtedy....

chcialm linka poogladac a mi sie tu nic nie chce otworzyc :(( szkoda jak co prosze o tego lina jeszcze raz :))) ok ja ide cos ugotowac potem maly ze szkoly mloda po 14 bedzie i dzis robie sobie dzien samotnosci na miescie zostawiam wszystkich i wszystko i wychodze :)

no i liste zadan dla kazdego na lodowce hihihihi zeby nie bylo ze wszyscy tylko siedza mama znika reszta ma obowiazki....

dziewczyny zapodam wam cos do smiechu .....

YouTube - Zdrada

Dzuma z tymi kotami dobre !! usmialam sie... Gratuluje rzucenia palenia :tak: dlugo palilas?? ja juz kopce 10 lat...:zawstydzona/y: rzucalam 2 razy...i fajnie,ze sobie biegasz,ja tez mam sport :-D z wozkiem codziennie i z psem na spacerki chodze a ja mieszkam w takiej dolinie,ze gdzie sie nie rusze to musze wracac pod gore i jeszcze do tego 3 pietro :sorry:
Ale za niedlugo sie przeprowadzamy i spacerki mi sie skoncza..bo przeprowadzam sie na wygwizdowo a teraz mieszkam w centrum to prawie codziennie po sklepach latam no i mam tez gdzie spacerowac a tam to nie bardzo...tam to takie ranczo-psa wypuszcze nie musze z nim na smyczy chodzic a mala tak samo,na podworku bedzie sie bawic,zrobimy jej piaskownice,hustawke-taki maly spielplatz ;-)

ja palilam 10 lat moj nie pali nie nie mialam nacisku na rzucenie bo taka mnie poznal i musial akceptowac.... ale ja tez rzucalam i nici palilam 2 paczki dziennie i znalazlam sposob...najpierw przestala palic w domu czyli balkon lub na dworze na spacerze( co ograniczylo mi strasznie palenie) potem pomyslalam co robi mi najwieksza radoche..... no oczywiscie kupowanie ciuszkow a szczegolnie torebki i buty.... palilam jak zawsze i nawet malo mnie to kosztowalo bo znajomy z pl mi przywozil raz na miesiac fajki ale oprocz tego ze palilam odkladalam sobie co drugi dzien 5 euro do puszki tak jakby za fajki i szok po jakims czasie pucha pelna polecialam z nia zaraz do h &m :))) i zamowilam 3 pary butow w zalando... nawet nie wiesz jaka radoche mialam i na drugi dzien nie palilam..... teraz odkladam 5 na bok i wole perfum kosmetyk lub ciuszek sobie kupic mam wieksza radoche.... ja tez troche dalej od centrum mieszkam i na 6 pietrze bez windy hihihihi ale ja zawsze aktywna sportowo bylam nawet boks trenowalam ale to przed porodem malego terez tylko silownia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry