MAGDALENA 27
Fanka BB :)
hej laseczki ja znowu nie wyspana ostatnio za późno sie kłade bo co dziennie ok północy

a wstaje zawsze o 6, no cóż w pl to juz wogóle bez spania bo zawsze jak jedziemy to tylko po imprezach biegamy, bo wykorzystujemy ze mamy z kim Szymona na noc zostawic:-);-)
.
Ja juz od 7.30 latalam dzisiaj na miotle za szmatą w rece w kancelari adwokackiej, dwie godzinki odbębniłam a zaraz ruszam na ryneczek bo mam liste zakupków do pl
:-) taką długa ze szok

a wczoraj nie wytrzymalam i w drogeri skusiłam sie na podkład estee lauder
i płyn do kąpieli mega piana bo dzisiaj mam w planie poleżec w wannie aż sie zmarszcze
a dzisiaj na obiadek dla nas ryz z UNCLE BENS czyli prawie gotowe danie na szybka a dla Szymka makaron z mieskiem i białym sosikiem + na specjalne zyczenie synka musi byc dodana kukurydza z puszki (tak sobie ubzdurał i inaczej nie zje
) Miłego dnia kobitki

a wstaje zawsze o 6, no cóż w pl to juz wogóle bez spania bo zawsze jak jedziemy to tylko po imprezach biegamy, bo wykorzystujemy ze mamy z kim Szymona na noc zostawic:-);-)
.Ja juz od 7.30 latalam dzisiaj na miotle za szmatą w rece w kancelari adwokackiej, dwie godzinki odbębniłam a zaraz ruszam na ryneczek bo mam liste zakupków do pl
:-) taką długa ze szok

a wczoraj nie wytrzymalam i w drogeri skusiłam sie na podkład estee lauder
i płyn do kąpieli mega piana bo dzisiaj mam w planie poleżec w wannie aż sie zmarszcze
a dzisiaj na obiadek dla nas ryz z UNCLE BENS czyli prawie gotowe danie na szybka a dla Szymka makaron z mieskiem i białym sosikiem + na specjalne zyczenie synka musi byc dodana kukurydza z puszki (tak sobie ubzdurał i inaczej nie zje
) Miłego dnia kobitki
a czy az taka szczuplutka
ostatnio znowu wpieprzam jak najeta,wiec za niedlugo szczuplutka nie bede