Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Pati w sobote musialas do pracy??? w sobote to Ty w PL siedzialas i pilas do 5:30
;-)
Ja szukalam dzisiaj kartki na chrzciny a tutaj to ciezko cos ladnego znalezc ...no ale znalazlam! :-) ostatnia byla taka sliczna,slodka...ale wypisujac ja podpisalam sie tylko ciocia Jola i wujek Michal a zapomnialam o ''CHRZESTNI''!!!! o jenyyy jaki ze mnie jest czop!! ale to w moim stylu
i teraz nie wiem co robic-leciec po nowa kartke czy tak to zostawic?? chyba zostawie.W koncu to moja siostra....wytlumaczy corce po latach,ze ciotka zakrecona i nie zaznaczyla,ze chrzestna byla...
;-)Ja szukalam dzisiaj kartki na chrzciny a tutaj to ciezko cos ladnego znalezc ...no ale znalazlam! :-) ostatnia byla taka sliczna,slodka...ale wypisujac ja podpisalam sie tylko ciocia Jola i wujek Michal a zapomnialam o ''CHRZESTNI''!!!! o jenyyy jaki ze mnie jest czop!! ale to w moim stylu
i teraz nie wiem co robic-leciec po nowa kartke czy tak to zostawic?? chyba zostawie.W koncu to moja siostra....wytlumaczy corce po latach,ze ciotka zakrecona i nie zaznaczyla,ze chrzestna byla...

moze jakies leczo zrobie z parowkami
bo mam zamrozone a trzeba sie wszystkiego pozbyc przed przeprowadzka.