patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Agnieszka wielkie gratulacje
))))))) teraz bedziesz ordzic co? juz autko masz? czy z mezem na spolke?
Tak ,tak moja corcia ma na imie Noemi...w sumie nie wiem jak do tego doszlo bo wczesniej o rzadnej Noemi nie slyszalam...A moj Adam chcial Lorraine...wiec ma dwa imiona Noemi-Lorraine
Madzia moja diablica 1-go czerwca skonczy 5 latek...
Jolka kup sobie taki zegarek z pasem...pas zakladasz pod sercem...a zegarek wiadomo gdzie... super wszystko mierzy...jaki masz puls...ile kalorii spalilas i ile gram tluszczu... cena cos ok .40 euro... ja czasami do sprzatania zakladalam zeby zobaczyc ile spalam
A jakiegos krytego placu zabaw poszukaj na necie...my ostatnio w sobote bylismy :-)
a golabka to bym zjadla...chyba bede miusiala raz upichcic...
acha-Jolka super zrobisz jak zaczniesz jechac na najnizszym biegu-tak kilka minut dla rozgrzewki...potem zwieksz i przed koncem znowu na najmniejszy...
Tak ,tak moja corcia ma na imie Noemi...w sumie nie wiem jak do tego doszlo bo wczesniej o rzadnej Noemi nie slyszalam...A moj Adam chcial Lorraine...wiec ma dwa imiona Noemi-Lorraine
Madzia moja diablica 1-go czerwca skonczy 5 latek...
Jolka kup sobie taki zegarek z pasem...pas zakladasz pod sercem...a zegarek wiadomo gdzie... super wszystko mierzy...jaki masz puls...ile kalorii spalilas i ile gram tluszczu... cena cos ok .40 euro... ja czasami do sprzatania zakladalam zeby zobaczyc ile spalam
A jakiegos krytego placu zabaw poszukaj na necie...my ostatnio w sobote bylismy :-)a golabka to bym zjadla...chyba bede miusiala raz upichcic...
acha-Jolka super zrobisz jak zaczniesz jechac na najnizszym biegu-tak kilka minut dla rozgrzewki...potem zwieksz i przed koncem znowu na najmniejszy...

, to miał byc link dla Joli przez którą dzisiaj mi sie żurek przypalił

:-( jola wysłałam ci maila z filmikiem
o jajco!
no ale coz...moja Maja jest wyjatkowa bo... moja